A l'estiu estarà urbanitzat el carrer Carles Salvador i els seus voltants

A l'estiu estarà urbanitzat el carrer Carles Salvador i els seus voltants

Era l'última zona del nucli urbà de Puçol que encara continuava sense urbanitzar. A això havia contribuït una llarguíssima negociació amb les empreses situades en la zona, dos magatzems de taronges, de cara a traslladar-los als polígons industrials. Al final no va poder ser,  pel que la Unitat d'Execució C veurà canviada la seua fisonomia abans del pròxim mes de setembre.

“El 15 de gener es van adjudicar les obres” –recorda la regidora d'Urbanisme, Inmaculada Arcos–, “i immediatament van començar a treballar,  pel que, a pesar de tindre un termini de huit mesos, és possible que finalitzen totes les actuacions durant l'estiu”.

Totes les actuacions a què es referix este Pla de Reforma Interior, aprovat per unanimitat en el ple del 18 de maig de 1999, inclouen la il·luminació pública, l'arreplegada d'aigües residuals i pluvials, les voreres, l'asfaltat de carrers i les obres de gas i telefonia.

En total suposa una inversió de 254.345 euros, el que ha suposat un estalvi important, ja que el preu d'eixida era pròxim als 320.000 euros “però l'oferta realitzada per l'empresa Cesman ha sigut molt avantatjosa econòmicament”.

Les obres d'urbanització de la Unitat d'Execució C afecten al carrer Carles Salvador i totes les seues travessies, és a dir, Sanchis Guarner, Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster i Josep Palamós.

Alguns dels carrers tenen zones residencials, encara que la totalitat de la zona està catalogada urbanísticament com a sòl urbà d'ús industrial, per l'existència en elles dels dos magatzems de fruites i hortalisses el trasllat de la qual als polígons finalment no s'ha dut a terme.

 

19 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres