Història de Puçol 1979-2004: l'any en què entra en funcionament la Residència per a la Tercera Edat, 1994

Història de Puçol 1979-2004: l'any en què entra en funcionament la Residència per a la Tercera Edat, 1994

Els actes més destacats de l'any 1994 van ser els següents:

-L'Ajuntament cedix els terrenys necessaris perquè la Conselleria de Cultura inicie la construcció del nou institut.

-Primer viatge de veïns de Puçol a Noisiel (França), poble amb què es formalitza el primer agermanament.

-Comença la segona fase de VPOs construïdes per Gespul, en el carrer Martínez Cuello.

-Es posa en marxa el Centre d'Acollida d'Immigrants, que funciona durant la campanya d'arreplega de la taronja (novembre-febrer).

-25 aniversari del Centre Júnior Caminar, que havia sigut fundat en 1969 per Víctor Zabala, un jove que volia ser missioner.

-Al maig, l'Associació Ornitològica El paixarell organitza la final del XIII Campionat Autonòmic de Cant de Pardals Silvestres.

-A l'estiu, a través d'ASOM, Puçol acull per primera vegada 35 xiquets sahrauís dins del programa Vacacions en pau. També la ONG participa en el projecte Caravana per la pau. En estos dos programes continuarà col·laborant fins a l'actualitat.

-Vídeo Industrial Puçol coproduïx la sèrie d'animació ''Plastilocuentes''. Posteriorment, els seus realitzadors dirigiran Caracolímpics una sèrie d'animació en plastilina que és exhibida en les televisions de diversos països.

-Al juliol s'inaugura la Residència de la Tercera Edat de Puçol.

-A l'agost, l'equip aleví de la UD Puçol guanya l'Haarlen Cup de Coca Cola a Holanda, després de véncer a Pakistan. És la primera vegada que un equip espanyol guanya este trofeu.

-Finalitzen les obres del carrer Ronda, que es convertix en la circumval·lació oest del nucli urbà.

-Obres dels col·lectors del camí Fons i Vallet, el que permet conduir les aigües residuals del nucli urbà fins al seu entroncament amb el col·lector general de l'EDAR, evitant el seu abocament a la xarxa de séquies.

-Continua la implantació de l'arreplega selectiva de residus, s’instal·len comptadors per a l'arreplega de paper i cartó.

 

18 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres