Història de Puçol 1979-2004: naix ASOM i Puçol participa per primera vegada en la “Caravana per la pau” al Sàhara, 1993

Història de Puçol 1979-2004: naix ASOM i Puçol participa per primera vegada en la “Caravana per la pau” al Sàhara, 1993

Els actes més destacats de l'any 1993 van ser els següents:

-Inauguració del Centre de Producció Audiovisual, un edifici dedicat a l'Emissora Municipal de Televisió, l'Escola Municipal de Cine, Vídeo Industrial Puçol i la futura Emissora Municipal de Ràdio.

-Gespul comença a construir les primeres Vivendes de Protecció Oficial a Puçol, enfront dels col·legis públics Lluís Vives i Jaume I.

-Creació de les escoles municipals de fagot i trompa.

-Fundació d'ASOM (Associació de solidaritat amb el món): primera Caravana per la Pau al Sàhara en la qual participen veïns de Puçol. L'EMTV grava en esta travessia el vídeo “Caravana per la pau”.

-Naix el Comité d'Agermanaments, que es renova cada quatre anys i organitzarà en un futur les activitats i visites amb els pobles agermanats: Noisiel, Miajadas, la daira d'Agüeinit i Allumiere.

-L'ajuntament edita el llibre ''Los valores del inicio de la adolescencia'', tesi doctoral de Dionisio Martín i José A. Benet.

-El Departament de Benestar Social edita el llibre ''Puçol: diagnòstics de salut municipal'', en col·laboració amb l'Àrea de Salut Pública de la Diputació de València.

-Presentació pública d'una selecció d'alumnes de corda de l'Escola Municipal de Música, durant el concert de Nadal: és el germen de la futura Orquestra Jove.

 

18 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres