Com tots els anys el Caxton College en col·laboració amb l'Ajuntament oferix 30 beques d'estiu

Com tots els anys el Caxton College en col·laboració amb l'Ajuntament oferix 30 beques d'estiu (15 per a juliol i 15 per a agost). L'oferta està dirigida als alumnes dels centres públics de la localitat que estiguen cursant 1r, 2n, 3r, 4t i 5t de primària (6 beques per cada curs). Els beneficiaris de la beca d'hivern no podran optar a la d'estiu.

Les persones interessades hauran de presentar la següent documentació en el Departament de Servicis Socials de l'Ajuntament del 20 al 26 de maig de 9 a 14'30 hores:

·Fotocopia del 2n trimestre de 2004 del Butlletí de notes, sent requisit que la nota del segon trimestre del curs 2003/2004 (per als cursos de 3r, 4t i 5t) siga Progressa Adequadament en Anglés.

·Fotocopia de la renda de la unitat familiar de l'any 2002, o en el cas de no presentar-la, certificat negatiu d'Hisenda junt amb un certificat d'imputacions del IRPF o declaració jurada d'ingressos.

S'adjudicaran proporcionalment a les rendes familiars amb menys ingressos. Els beneficiaris s'exposaran en el tauler d'anuncis el 3 de juny.

Nou horari del Parc Ribelles:

Dimarts a Divendres: 10:30 a 14:00 hores i 16:00 a 20:00 hores.

Dissabtes i Diumenges: 10:00 a 14:30 hores i 16:30 a 20:00 hores.

Obert el termini d'inscripció per al curs agrícola QUALITAT I SEGURETAT AGROALIMENTÀRIA. Les inscripcions poden realitzar-se en l'Oficina Agrícola Municipal i en l'Espai Social La Barraca. El curs es realitzarà del 29 de març al 2 d'abril.

Ja està en marxa el servici municipal de ''ESCOLES MATINERES'', per mitjà del que els pares podran deixar els seus fills des de les 7 a les 9 del matí en el col·legi públic Bisbe Hervás, sent atesos per monitors i tècnics especialistes. Per a poder inscriure nous alumnes cal dirigir-se directament al Bisbe Hervás. Més informació en l'Àrea de Benestar Social, en la planta baixa de l'Ajuntament, preguntar per l'educadora Dolores Muñoz.

Tots els dimecres al matí, d'11 a 15 hores, en la planta baixa de l'Ajuntament està obert el servici d'atenció directa de l'OMIC (OFICINA D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR). Durant este horari poden realitzar-se consultes, reclamacions, denuncias, assessorament i tot allò que s'ha relacionat amb els nostres drets com a consumidors.

La TREBALLADORA SOCIAL de l'Ajuntament té el seu horari d'atenció al públic els dilluns i dimecres, de 8'30 a 14'00 hores en la planta baixa de l'Ajuntament.

L'EDUCADORA DE SERVICIS SOCIALS de l'Ajuntament té el seu horari d'atenció al públic els dilluns i dimecres, de 8'30 a 14'00 hores en la planta baixa de l'Ajuntament.

Ara és més fàcil realitzar qualsevol tràmit municipal en l'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ, situada en la planta baixa de l'Ajuntament, gràcies al seu ampli horari d'atenció al públic.

26 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres