Comencen els Cursos d'Estiu del Caxton College

Comencen els Cursos d'Estiu del Caxton College

El col·legi britànic Caxton College de Puçol, ha iniciat un any més els seus populars Cursos d'Estiu, amb més de 900 alumnes matriculats. Estos cursos tenen com objectiu que els alumnes aprofiten la temporada estival aprenent anglés, mentre es divertixen practicant distints esports i realitzant diversos tallers, sense oblidar el bany en les seues piscines. Caxton College, col·legi britànic de Puçol, inicia un juliol més els seus populars Cursos d'Estiu de juliol i agost, en els quals tant la diversió com l'aprenentatge i el perfeccionament de l'anglés estan garantits.

Els alumnes dels Cursos d'Estiu, a més d'aprendre anglés durant tres hores repartides al llarg del dia, participen en els tallers de futbol, basquetbol, handbol, bàdminton, voleibol, taekwondo, cuina, aeròbic, teatre, art, reciclatge, escacs, judo i sevillanes i poden realitzar cursos d'informàtica, natació i tenis.

Les excel·lents instal·lacions del col·legi, així com la qualitat de la seua ensenyança i els seus serveis, convertixen els Cursos d'Estiu de Caxton College en una gran opció per a aprofitar les vacances.

 

06 Juliol 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres