Comunicat del PSOE a Puçol davant de la moció de censura presentada per l'oposició

Comunicat del PSOE a Puçol davant de la moció de censura presentada per l'oposició

Davant de la moció de censura presentada a l'alcalde socialista, Josep Mª Iborra, i l'equip de govern municipal (8 regidors), pels partits de l'oposició PP (6 regidors), EU (1 regidor), UV (1 regidor) i Bloc (1 regidor), i reunida la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Puçol volem traslladar al poble de Puçol, en particular, i a l'opinió pública, en general, les consideracions següents:

El Partit Socialista està governant en la nostra localitat des de l'any 79, i que la gestió realitzada pels diferents equips de govern sempre ha merescut, per part de tota la població, una valoració molt positiva que s'ha vist reflectida en totes i cada una de les eleccions municipals a la candidatura presentada pel PSPV-PSOE de Puçol.

Esta Comissió Executiva Local recolza i defensa la gestió realitzada pels diferents equips de govern que hi ha hagut amb anterioritat, i especialment defensa i recolza l'esforç que l'actual equip de govern ha realitzat, i està realitzant, en la gestió municipal.

Al llarg d'estos 25 anys se'ns han presentat problemes que hem superat amb l'esforç de tots els companys i les companyes socialistes, i l'ajuda i el suport amb els quals ens han recolzat els/les simpatitzants, veïns/nes i associacions de la nostra població.

El Partit Socialista exigix el seu dret polític a decidir a qui dels nostres/as militants i simpatitzants presentem en les llistes electorals, i no admetem, ni admetrem, condicionants de cap força política que ens diga a qui hem de posar o a qui hem de llevar. Este respecte és una pràctica política constant dels socialistes,  pel que mai no hem posat, ni posarem, cap condicionant sobre qui són els representants de la resta de grups polítics.

Des d'esta Comissió Executiva volem agrair a tots els veïns i veïnes de la nostra població l'ànim i el suport que ens han demostrat al llarg d'estos 25 anys de gestió socialista en l'Ajuntament, en el que el municipi de Puçol s'ha convertit en un referent valencià en les polítiques socials i d'ajuda als més necessitats, un referent d'urbanisme sostenible i sostingut, un municipi amb serveis de primera, perquè els nostres veïns i veïnes se'ls mereixen.

Per això, des d'estes línies volem comunicar a l'opinió pública que davant de la moció de censura que ens aparta del govern municipal, els nostres regidors i regidores continuaran des de l'oposició realitzant una política constructiva en benefici de la nostra població i dels seus veïns, basada a impulsar i defensar les polítiques d'esquerres.

No volem, ni hem de deixar d'indicar, que no hi ha cap argument polític, cap, que justifique esta moció de censura a l'alcalde i a l'equip de govern, perquè el PP, EU, UV i Bloc aconseguisquen el que les urnes no els han donat: el govern d'este municipi.

I nosaltres ens preguntem què li passa a l'esquerra de la nostra població (EU i Bloc) que tants ''inconvenients'' té per a formar un govern estable d'esquerres, progressista i unit, en benefici de la nostra població, i no té escrúpols a aliar-se amb la dreta (PP i UV).

Per què EU dóna el seu suport al PP o es deixa recolzar per ell i nega el seu suport al PSOE? Per què el Bloc ara va de la mà d'UV i PP i també nega el seu suport al PSOE? És que potser el PP i UV són més progressistes que el PSOE?

Des del Partit Socialista estem convençuts que no serà més fàcil unir-se quatre partits tan divergents com són PP, EU, UV i Bloc, que el fet d'unir els seus esforços i polítiques partits d'esquerres (PSOE, EU i Bloc), en pro d'aconseguir una estabilitat progressista en benefici de tots, no d'uns pocs.

11 Juliol 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres