Entrevistem els dos possibles alcaldes de Puçol (1): el perquè de la moció de censura

Entrevistem els dos possibles alcaldes de Puçol (1): el perquè de la moció de censura

Dimecres 7 de juliol els quatre partits de l'oposició (Partit Popular, Unió Valenciana, Bloc i Esquerra Unida) van presentar al secretari de l'Ajuntament la moció de censura contra l'actual equip de govern socialista. Des d'eixe moment, moltes han sigut les notícies que s'han publicat, algunes d'elles contradictòries, i no poques les càbales que han realitzat polítics i veïns sobre el futur de Puçol.

Fins al dilluns 19, a les 12 hores, no se sabrà el final d'este duel entre govern i oposició. Però, passats els primers dies, pareix clar que l'enfrontament ha acabat polaritzant-se entre dos persones: Josep Mª Iborra i Juanma Busto, és a dir, els dos polítics que pugnen per ocupar l'alcaldia els pròxims tres anys.

És per això que amb estes entrevistes intentarem que ens expliquen, de manera clara i concisa, quin és el seu punt de vista respecte a tot el que està passant. Però abans, potser hàgem de tindre en compte els motius avalats per l'oposició per a prendre esta mesura.

En l'escrit presentat, l'oposició explica la seua moció en els punts següents: ''Situació d'ingovernabilitat propiciada per l'actual equip de govern. Incapacitat per a aprovar els pressupostos municipals. Paralització de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana. Negativa a l'elaboració del Reglament Orgànic Municipal. Incompliment reiterat de mandats plenaris (comissions mixtes). Crispació social, política i incertesa generada en els últims mesos. Anteposició dels interessos personals i partidistes als interessos generals del nostre municipi, amb la no presentació de la moció de confiança''.

(Per a llegir les entrevistes íntegres als dos possibles alcaldes, entrar en la secció NOTÍCIES i fer click sobre els titulars corresponents.)

 

13 Juliol 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres