Comunicat oficial conjunt d'EU-L'Entesa, Bloc, UV i PP de Puçol

Comunicat oficial conjunt d'EU-L'Entesa, Bloc, UV i PP de Puçol

Una setmana després de la presentació de la moció de censura, quan falten 5 dies per a la celebració del Ple corresponent, i davant de les diverses manifestacions que l'encara alcalde ha protagonitzat estos dies, el futur govern municipal de Puçol, integrat per EU, BLOC, UV i PP, desitja expressar el següent:

1. Les 4 formacions polítiques estan completament disposades i preparades per a assumir la responsabilitat de la gestió municipal des de la serenitat, la tranquil·litat, el compromís i l'íntim convenciment que esta és l'única eixida política a la deriva en què ha quedat el consistori per l'obcecació de l'encara alcalde, qui seguix sense entendre que per a governar i ocupar el càrrec de primer edil no és prou de tindre un percentatge determinat de vots, sinó respectar i representar amb equanimitat el 100 % dels nostres veïns.

2. Lamentem profundament el contingut de les declaracions de l'encara alcalde qui, lluny de rectificar en la seua actitud, seguix sense ser capaç de fer ni una mica d'autocrítica i contínua cometent els mateixos errors que li han portat a esta situació, especialment l'intent de provocar més crispació social en perjuí de tot el municipi i el seu ric teixit associatiu.

3. Recordem que la moció de censura és un mecanisme absolutament democràtic que, en el cas de Puçol, s'ha posat en marxa pel fartada política que el senyor Iborra ha provocat en la majoria social de la nostra localitat, representada pels 4 partits que han firmat esta iniciativa extraordinària i, fins i tot, per molts simpatitzants socialistes.

4. En estar integrat per 4 formacions polítiques, el futur govern municipal serà el més plural de la nostra democràcia, el que garantix també que serà el més obert i dialogant ja que no naix per a defensar interessos sinó per a reivindicar una idea central: en un moment tan difícil com l'actual, Puçol, i la seua estabilitat, estan per damunt de qualsevol altra consideració de partit o ideològica.

5. Finalment, manifestem que després del dia 19, el nou govern municipal posarà en marxa de manera ràpida totes les mesures necessàries per a desembossar els importantíssims compromisos municipals que l'encara alcalde ha sigut incapaç de concretar, com els pressupostos municipals i tots els projectes i inversions que es deriven d'ells. En este sentit, desitgem llançar un missatge de confiança a tota la població i recordar al Sr. Iborra que estem davant d'una moció de censura, no davant d'un debat d'investidura,  pel que encara és temps d'esperar amb paciència i responsabilitat que el pròxim dia 19 Puçol compte amb un nou alcalde per a, després, configurar formalment el nou govern, que s'encarregarà de demanar totes les responsabilitats que calga demanar, i també d'explicar amb tota nitidesa i transparència el programa de gestió que s'executarà durant els pròxims 3 anys.

Puçol, 13 de juliol del 2004

 

14 Juliol 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres