Segon comunicat oficial conjunt d'EU-l'Entesa, Bloc, UV i PP de Puçol

Segon comunicat oficial conjunt d'EU-l'Entesa, Bloc, UV i PP de Puçol

Davant els darrers esdeveniments ocorreguts cada dia al nostre poble i donada la proximitat del Ple municipal que el pròxim dilluns ha de debatre i votar la moció de censura presentada el 7 de juliol, el futur govern de Puçol, integrat per EU-L'Entesa, BLOC, UV i PP, desitja manifestar el següent a tota la població:

 

1.- Agraïm la normalitat i l'interés amb que ha reaccionat l'abrumadora majoria social del poble davant de la situació política actual i reiterem, una vegada més, la nostra ferma voluntat de treballar per la imprescindible regeneració democràtica de l'Ajuntament des de la tranquilitat i el compromís amb tots i cadascun dels nostres veïns i veïnes.

 

2.- Condemnem enèrgicament l'intent de provocar tensió i crispació social que una minoria defensora de l'encara Alcalde està protagonitzant estos dies amb la proliferació de pintades injurioses i amenaçants en la via pública i en edificis públics i privats. El comportament d'este grupet no té absolutament res que vore amb el talant respectuós i civilitzat dels nostres ciutadans i no fa més que ratificar-nos la necessitat d'impedir que en Puçol continue regnant la impunitat d'uns pocs.

 

3.- Denunciem la passivitat manifesta que l'encara a Alcalde ha tingut respecte a estos  comportaments aïllats i inadmissibles que afecten a la convivència, i informem que hem hagut d'exigir-li per registre d'entrada en l'Ajuntament que no pot deixar de complir amb la seua obligació legal. Mentre el Sr. Iborra continue sent el primer edil ha de vetlar en tot moment per a mantindre l'ordre públic, impedir actuacions d'este estil i, inclús, perseguir als seus responsables. No fer-ho seria cometre deixadesa de funcions, és a dir, un motiu més de pes per apartar-lo de l'Alcaldia.

 

4.- Les 4 formacions polítiques que van a integrar el futur govern de Puçol expressem la nostra determinació de dirigir l'Ajuntament de manera oberta i integradora amb totes les sensibilitats que conviuen al nostre municipi, sense les exclussions ni les imposicions que han caracteritzat el mandat de l'encara Alcalde a mesura que ha anat passant el temps i ha caigut en la temptació d'usar les institucions de tots contra aquells que no es plegàven als seus criteris o punts de vista.

 

5.- Manifestem que una de les nostres prioritats és establir una comunicació franca, directa i de col·laboració mútua amb l'amplíssim teixit associatiu del municipi ja que la seua presència i activitats són una de les millors garanties per a la cohesió social i el progrés de la localitat. La nostra voluntat és mantindre amb totes les entitats una relació fluïda des de la base del respecte mutu i des del coneixement també de quina és la situació econòmica real en la que l'encara Alcalde deixa els comptes municipals. 

 

6.- Per últim, convidem a tots els veïns i veïnes a afrontar el Ple del pròxim dilluns des de la calma, la responsabilitat i la serietat que es mereix el nostre poble i que també van a presidir la gestió municipal que estem a punt d'assumir per als futurs 3 anys.

 

Puçol, 16 de juliol de 2004

17 Juliol 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres