Comunicat del PSPV-PSOE després de la moció de censura

Comunicat del PSPV-PSOE després de la moció de censura

El PSPV-PSOE Puçol ha fet públic un comunicat després de la moció de censura del 19 de juliol que li ha apartat del govern municipal.

En primer lloc va parlar Inmaculada Arcos, viceportaveu del grup socialista: ''en primer lloc volem mostrar la nostra sorpresa després de la moció de censura, ja que el nou equip de govern manca d'arguments polítics per a haver-la dut a terme, i s'escuda en uns documents l'existència dels quals en estos moments està encara per demostrar. A més, a data de 22 de juliol, encara desconeixem eixe superprograma elaborat per tres partits i una persona d'ideologies totalment distintes''. Inmaculada Arcos va assegurar que ''continuaran treballant des de l'oposició'' i va llançar una pregunta al regidor del Bloc Salvador Claramunt: ''què significa que el PSOE ha de regenerar-se? Cal canviar a un, a dos...? a quants?''.

Per la seua banda, l'ex-alcalde i actual portaveu del PSOE a Puçol, Josep Mª Iborra, va assegurar que van a demostrar ''una a una que totes les acusacions llançades contra nosaltres són falses, encara que ja comence a observar que van matisant les seues declaracions. L'únic que no ho fa és el PP, perquè no té res a justificar''.

Respecte al polèmic tema de la Casa Social, Iborra va advertir que ''al setembre anem a posar-ho en mans dels nostres advocats, per si les acusacions són constitutives de delicte''.

Quant a l'estat econòmic de l'Ajuntament va assegurar: ''deixem un patrimoni de 2600 milions de pessetes, la qual cosa no vol dir, com hi ha dit Chimo Galcerá, que hàgem tingut cap intenció de vendre'l, perquè ací està el Poliesportiu, la Casa de Cultura, l'Espai Social la Barraca, l'Espai Social Martínez Coll, el CEAM o l'edifici de VIP. Amb açò volem dir que el deute està a la vista i el disfruten els ciutadans. A més hem deixat en caixa 430 milions de pessetes en l'Ajuntament i 9 en la Fundació. La pregunta és: quin ús li van a donar?''

En relació a l'assumpte del Recaptador, va recordar que ''hi ha una sentència ferma del Tribunal de Comptes que condemna a l'anterior recaptador i vam ser nosaltres els que ho vam descobrir''.

Respecte a la crispació social provocada pel tema de les associacions, va afirmar: ''m'alegra que ara reconeguen que este poble gaudix d'un gran teixit associatiu i que els col·lectius no són manipulables''.

Quant a la política urbanística, Iborra va voler recordar a Busto una conversació mantinguda temps arrere, ''va ser a més amb un testimoni amic seu, en ella li vaig expressar la intenció del PSOE d'aconseguir una xifra entre 20.000 i 25.000 habitants, superar la primera xifra suposa disfrutar dels avantatges concedits a les poblacions amb este nombre d'habitants, encara que ja vam dir que no volíem superar els 25.000 per a no perdre el sabor a poble. A més la nostra política respecte a este tema ja va ser reconeguda a Alacant pels grups ecologistes''.

El portaveu del PSOE va finalitzar el seu comunicat preguntant-se ''Què és l'Entesa? Ahir mateix apareixien en premsa declaracions del secretari d'organització de EUPV en què ratificaven la sol·licitud de l'acta de Juanma Busto i anunciaven la seua prompta expulsió del partit''. A més va anunciar que ''quan ens assignen despatxos en l'Ajuntament, posarem horaris de visita perquè la gent ens faça arribar els seus suggeriments i també obrirem un dia a la setmana la seu del partit''.

26 Juliol 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres