Josep Mª Iborra contesta a Ximo Soriano

Josep Mª Iborra contesta a Ximo Soriano

Quan un es planteja contestar un escrit, té complicada l'estructura, perquè no sap com s'ho prendrà la persona que va fer el seu, perquè quan u fa un escrit en el qual comença insultant la gent, anomenant ''intolerants'', ''batasuns'', ''pseudodemòcrates'' i acaba dient que tant de bo no es cree una divisió entre veïns i que ''este escrit no va contra ningú'', al final u desconeix la ''naturalesa'' de l'autor.

El Sr. Ximo Soriano és un dirigent d'un club de la nostra població que no estava d'acord amb el repartiment de subvencions en el nostre municipi, i ell, acompanyat de dos clubs o associacions més, van mantindre una reunió amb mi, en la qual ell relata la seua veritat, però com afortunadament hi havia un testimoni, jo contaré com va passar:

Efectivament, em van comunicar que hi havia associacions que no estaven d'acord amb el repartiment de les subvencions i que sol·licitaven una revisió dels criteris, a la qual cosa vaig contestar que eixa no era la informació que jo tenia i que considerava que no era el sentir general de les associacions, perquè ells les havien convocat a totes (més de 50), i només hi havien acudit 6, ells més altres 3 associacions, en total 6, i que per tant més de 45 associacions o clubs no estaven en la seua línia, però no obstant això estàvem redactant el programa electoral i que inclouríem, com a promesa electoral, l'elaboració d'una Carta de Participació Ciutadana, adaptada als nous temps, i que ens hi comprometríem a revisar els barems de concessió de subvencions, intentant arribar al màxim consens possible.

Tal vegada el Sr. Soriano tinga una memòria selectiva i només recorde que no compartíem els criteris de subvencions i a això li diu que jo els ''renyira''. Quan s'utilitza Voltaire s'utilitza per a tots Sr. Soriano, no sols per als altres.

Referent a la moció de censura, efectivament és legal, però convindrà amb mi que no tot allò legal és just, per tant entendrà que més de 4.000 veïns de Puçol  que van votar el PSOE, i que va ser el partit més votat, se senten defraudats, perquè la resta de partits ha traït el seu electorat, inclús alguns regidors, en concret el Sr. Busto, ha sigut expulsat del seu partit EU.

Quant a la seua opinió de no eternitzar-me en els càrrecs, haurà de saber, si no li ho explique jo, que cada 4 anys hi ha eleccions municipals, lliures i secretes, i que mentre el meu partit i la majoria de la població així ho consideren, estaré en l'Ajuntament, bé en el govern, bé en l'oposició, perquè mentre existisca la injustícia social, els socialistes tenim el dret i l'obligació de treballar per a eliminar-los, i en tot cas, si de veritat pensa el que diu, aplique's vosté el conte.

Finalment, dir-li que, ni els meus companys ni jo ens sentim responsables de res, excepte d'haver treballat molt perquè Puçol gaudisca del nivell de vida que té en l'actualitat, d'haver promogut, recolzat i potenciat a associacions com la seua durant molts anys, i posar en marxa una pàgina web perquè vosté puga expressar la seua opinió.

Pregue que no ho entenga com una ''baralla'', sinó com una opinió diferent de la seua, i que segons vosté i la cita de Volteire, entendrà que puga expressar-la.

Reba una forta abraçada de Josep Mª Iborra i Carol.

08 Agost 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres