La pluja deslluïx el concert del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília

La pluja deslluïx el concert del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília

La nit de dimecres, 1 de setembre, la pluja va aparéixer en les festes de Puçol. Van ser a penes unes gotes, però les suficients per a témer per la suspensió de l'acte previst en la plaça del País València: el concert del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília.

La presentadora de l'acte, Mentxu Balaguer, va pujar a l'escenari passats uns minuts de l'hora prevista per a demanar al públic assistent un poc de paciència: les gotes que queien en eixe moment impossibilitaven usar els instruments... però era qüestió de tindre paciència i esperar uns minuts a veure si el temps millorava.

Poc després, després d'inspeccionar l'escenari, el director del centre donava el vistiplau per al concert i este, encara que amb retard, donava començament. No obstant això, el mal ja estava fet. A pesar de l'esforç dels treballadors i monitors municipals, que havien omplit la plaça amb més d'un miler de cadires, a penes cinc-cents veïns es van donar cita en l'acte i no tots estaven asseguts, ja que alguns van preferir seguir el concert des dels voltants.

Dividit en dos parts, la primera va estar composta pel pasdoble Dauder, de S. Lope, l'obertura de La caballería ligera, de Suppé i una selecció d'Orfeo en los infiernos, d'Offenbach.

Després d'un breu descans de cinc minuts, novament Juan Gonzalo Gómez Deval es va posar al front dels més de cinquanta músics que omplien l'escenari, per a interpretar el pasdoble Churumbelerías, de Cebrián, dos seleccions de sengles òperes-rock d'Andrew Lloyd Weber, Jesus Christ Superstar i El fantasma de l'òpera, i per a tancar, dos temes de la terra: El cant del valencià i l'Himne de València.

Va ser un concert tècnicament brillant, al qual el suport de l'equip de so li va donar una sonoritat addicional a l'aire lliure, encara que este mateix sistema d'amplificació de so fera que en alguns moments perderen protagonisme la percussió o inclús alguns solistes, en benefici de les seccions de vent i fusta.

 

03 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres