Escriuen els festers (5): els jocs de taula

Escriuen els festers (5): els jocs de taula

Com va succeir l'any passat, enguany s'ha celebrat el 2n campionat de jocs de taula en el carrer de la Verge al Peu de la Creu. Vam començar el dilluns 30, a las 17'30 hores, amb els campionats de truc, dòmino i parxís. Per a l'ocasió, el carrer havia sigut coberta amb un tendal per a evitar el sol i es va repartir aigua per a tots aquells que la van demanar. Este primer dia es van realitzar els huitens de final, quarts de final i en algun joc, com el truc, fins a les semifinals.

Per al dia 31, es van reservar les finals del truc, amb un triangular entre els tres finalistes, Rubén i Paco, Kike i Puchol, i Jaume i Luis. Els tres van protagonitzar una jornada ajustadíssima, destacant la ultima partida, on es van viure els moments de major tensió, perquè es jugaven el primer lloc. Finalment, Rubén i Paco es van fer amb la primera plaça, després de guanyar les dos partides, seguits de Kike i Puchol, amb una partida guanyada, i Jaume i Luis, amb les dos perdudes.

En dòmino, la cosa va estar més desigualada ja que el campió va derrotar en semifinals Pablo per 100-0, i en la final es va enfrontar a Amadeo, un dels festers, a qui va derrotar en tres partides. El campió va ser Carles Margaix. La nota curiosa d'este joc va ser en l'entrega de trofeus, on el seu rival en la final va ser qui li va entregar el primer premi.

Ja en el parxís, en la secció d'adults guanyaven Silvia i Raquel, mentre que en la de jóvens, després d'una remuntada espectacular, guanyaven Mariano i Noelia, festers d'enguany, van quedar en segon lloc Pablo i Sergio.

Per concloure, destacar l'afluència de públic a este campionat i també que va haver-hi entrega de trofeus i jocs per a tots aquells que van guanyar en les seues categories. Animar tota la gent que s'apunte a estos campionats, perquè és ací on està l'esperit d'un poble i la convivència de tots. Moltes gràcies.

Un article dels festers de 2004.

04 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres