Escriuen els festers (9): el berenar de la tercera edat

Escriuen els festers (9): el berenar de la tercera edat

Divendres a la vesprada, després de la missa de la tercera edat, presidida per Ximo i Isabel, festers de la tercera edat, es va procedir a la realització d'un berenar, patrocinada per la confraria i amb la col·laboració dels festers.

A pesar d'estar tot preparat en la plaça Pío XII, ens va sorprendre la pluja, i ràpidament la confraria es va encarregar de resguardar el berenar. Esta pluja va mullar les taules i les cadires que s'havien posat en la plaça per a l'ocasió, i es va decidir que es donaria el berenar en bosses a tots aquells que les arreplegaren a les portes del llar parroquial.

A pesar de tot, també van acudir Fernando ''el rallat'' i el seu fill a cantar les albaes, tal com estava previst. I, encara que no és el mateix disfrutar d'ells mentre berenen tots en harmonia, almenys es va veure la bona voluntat de tots els que estan esforçant-se perquè les festes isquen el millor possible.

Realment és una llàstima que la pluja estiga deslluint estes festes que amb tanta il·lusió s'han preparat per a tota la població.

A l'espera que el temps millore a mesura que vaja avançant la setmana perquè es puguen disfrutar de les festes, es despedixen els festers del 2004.

Un article dels festers 2004.

11 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres