L'estació de RENFE de Puçol ja disposa d'un servei de cafeteria

L'estació de RENFE de Puçol ja disposa d'un servei de cafeteria

Era una de les reclamacions dels usuaris i era un dels compromisos de l'empresa concessionària de l'estació de RENFE de Puçol: posar en marxa un servei de cafeteria que atenguera els viatgers de rodalia ja que la situació de l'estació, en un extrem del nucli urbà i rodejada pel polígon industrial, no permetia els viatgers desplaçar-se a altres bars durant l'espera dels trens.

Dimecres passat, 1 de setembre, entrava per fi en funcionament la cantina L'Andén, que és el nom amb el qual Enriqueta Muñoz ha batejat este nou servei a Puçol: ''des que ens vam fer amb la concessió del servei a l'estació de Puçol teníem el compromís d'assumir l'ampli horari de venda de bitllets (de 6 a 23 hores) i, aprofitant les obres realitzades per la mateixa RENFE, inaugurar una cafeteria''.

Enriqueta és la propietària de l'empresa Silvestre Muñoz SL, que no sols gestiona Puçol, sinó també les estacions de Nules i Almenara, totes elles durant tres anys i amb la cafeteria com un servei addicional als viatgers: ''un compromís que vaig adquirir amb RENFE, però que també l'hauria posat en marxa encara que no figurara en l'acord, ja que els viatgers de Puçol, que tenen l'estació allunyada del centre urbà, necessitaven este tipus d'atenció''.

L'acte d'inauguració va començar amb la benedicció del local per part del rector José Camps i, a més d'autoritats de RENFE, va comptar amb la presència de Vicente Giménez (intendent cap de la policia local), Antonio Alcácer (jutge de pau), Ximo Galcerá (regidor d'Hisenda) i Juanma Busto (alcalde de Puçol).

Tots ells van poder comprovar de primera mà que el servei està en mans d'un gran i experimentat professional, Juan Ramón: titulat per l'Escola d'Hostaleria de Madrid (on va ingressar als díhuit anys), amb quaranta-tres anys d'experiència en restauració i amb una predilecció especial pels trens: ''vaig treballar tres anys a l'estació de Sagunt i abans feia el servei dels Wagons Lits de RENFE fins a París,  pel que no considere l'ampli horari de treball com un problema, és un tema al qual ja estic hi acostumat''.

Per començar, la cantina L'andén ha optat per oferir dos tipus de desdejunis (batejats com a via 1 i via 2), esmorzars populars i plats combinats, ''però amb tota la pastisseria i el pa preparats per nosaltres mateixos, una cosa que permet tindre'l sempre al punt'', encara que Juan Ramón insistix que el tipus de servei s'ajustarà a les exigències dels viatgers ''i si ens demanen menús a migdia no hi haurà cap problema a oferir-los''.

La cantina de l'estació està oberta de dilluns a divendres de 7 a 19 hores, i els dissabtes fins a migdia.

 

12 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres