Actuaran Rosendo i Mago de Oz a Puçol a l'octubre?

Actuaran Rosendo i Mago de Oz a Puçol a l'octubre?

''El concert de 'rock', amb el títol de 'Rock' de Mar, que anava a haver-se celebrat en Port de Sagunt coincidint amb les festes patronals, finalment tindrà lloc en la veïna localitat de Puçol''. Amb estes paraules començava la notícia publicada pel periòdic Las provincias el divendres, 17 de setembre, en la seua edició del Camp de Morvedre.

I si bé és una proposta atractiva, no és de moment una notícia certa.

''Va existir una telefonada a finals d'agost, per a veure si podia ser interessant celebrar el concert en la nostra població'' -explica l'alcalde, Juanma Busto-. ''A la meua manera de veure pot ser una idea atractiva, però vam quedar a fer una reunió per a parlar del tema a fons. I no hi ha hagut cap altre contacte''.

La sorpresa de l'alcalde de Puçol augmenta al llegir els detalls sobre l'imminent concert a celebrar en la població, ja que en l'article, firmat per Itxaso Sáez, es dóna per confirmada l'actuació d'artistes de rock nacional, com Rosendo o Mago de Oz, es dóna per fet el ''gran interés de l'alcalde del municipi de la comarca de l'Horta Nord'', per la qual cosa finalment ''el concert se celebrarà el pròxim dia 23 d'octubre, en el pavelló poliesportiu d'esta població''.

Unes afirmacions que l'alcalde desmentix amb rotunditat: ''en la data que estem i sense cap contacte realitzat, és impossible que estiga tot preparat per al dia 23 d'octubre i, per descomptat, el palau d'esports no és un local adequat per a este tipus de macroconcerts, en qualsevol cas es podria parlar de l'antic camp de futbol, però eixa és una possibilitat de la qual ni tan sols hem parlat perquè, insistisc, no hi ha hagut cap reunió amb els organitzadors de l'esdeveniment''.

Quan a penes falta un mes per a la teòrica celebració de Rock de Mar, tot pareix indicar que no serà Puçol el lloc elegit... o d'arribar-se a un acord, caldrà estudiar tant les dates com el local més adequat.

 

20 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres