Crònica taurina de les festes d'Ildefonso Fierro

Crònica taurina de les festes d'Ildefonso Fierro

Amb la ressaca lògica de la finalització de la reeixida  ''Segona Setmana Taurina Vila de Puçol'' van donar començament les festes taurines en el barri Ildefonso Fierro.

El dissabte 10 de juliol van ser desencaixonats dos exemplars d'una de les ramaderies més aplaudides durant la setmana taurina, com és José Arriazu, d'Ablitas (Navarra). Ambdós rojos de capa, van tindre un comportament un tant reservat durant la vesprada i decepcionant en la nit. A continuació, van ser soltades vaquetes de Vicente Peris, que a la fi, seria el millor del dia. A la nit, es van embolar els mateixos bous de la vesprada, van tallar la corda els germans Antoni.

El dissabte següent, es va donar solta a dos bous de Vicente Peris, els quals van complir. Ja a la nit van ser embolats dos bous del mateix ramader, destacà el bou Presumido, al qual Batiste ''Serrallo'' va tallar amb gran valor la corda.

No m'agradaria finalitzar esta crònica, sense censurar el poc interés (econòmicament parlant) que tenen els veïns d'esta barriada a l'hora de celebrar espectacles taurins. Any rere any, les comissions es queixen dels pocs abonats que tenen en el recinte. També, cal felicitar als comerços i bars col·laboradors, i, com no, a la pròxima comissió, composta per gent veterana d'este barri (Silla, Piñol, Ferrando,...) que ajudaran a continuar les festes taurines en este barri de Puçol.

Un article d'Alfonso Àvila.

 

20 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres