Escriuen els festers (13): el concurs de llançament de lligona

Escriuen els festers (13): el concurs de llançament de lligona

Igual que l'any anterior, s'ha celebrat el 2n concurs de llançament de lligona de Puçol. Es va celebrar el dia 5 a les 10:30 hores, cosa que va comportar que al ser l'endemà a les paelles, no s'acostara tanta gent com l'any passat.

Una vintena de participants va intervindre en el concurs i van passar a la final els deu primers, que es van quedar en la marca de tall de 23 metres. Tot això després de tres rondes prèvies per a la classificació, on el més anecdòtic va ser que en començar la final es va trencar la segona lligona i es va haver de continuar amb una aixada, s'aconsegiren marques prou grans.

Després de sobresalts als jutges que els va estar a punt de pegar amb la lligona, llançaments sorprenents, nuls de llarga distància, es va acabar el campionat, la classificació va ser la següent:

1r.- Isidro Àvila (fester 2004) amb una marca de 36,90 metres

2n.- José Luis Galcerá, amb una marca de 36,10 metres

3r.- Roberto Sanfélix (fester 2004) amb una marca de 35,25 metres.

Des d'ací felicitar els campions i animar la gent que participe en estos campionats perquè com a participants dir que la camaraderia i l'entreteniment estan assegurats. Es despedixen els festers del 2004.

Un article dels festers 2004.

20 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres