Escriuen els festers (12): el trasllat de la Mare de Déu

Escriuen els festers (12): el trasllat de la Mare de Déu

Tot va començar a les 19:30 hores, quan es va realitzar la missa en l'església dels Sants Joans. Seguidament, es va donar pas al trasllat de la imatge de la Verge al Peu de la Creu que va ser portada per nosaltres, els festers de 2004, els festers casats, els festers de 2005 i algunes persones que també van col·laborar en el llarg recorregut d'esta imatge que pesa la impressionant xifra de 1.600 quilos.

Darrere de la imatge, desenes de feligresos van acompanyar la patrona en el recorregut, entre els que es trobaven les festeres del 2004 que anaven darrere de la Mare de Déu.

L'anècdota d'este acte tal vegada fóra la seua hora, perquè normalment es realitzava a les 18:30, però enguany s'havia celebrat a les 20 hores perquè hi havia una boda en l'església de Santa Marta i ens vam haver d'esperar. Des d'ací felicitats als nóvios.

Una vegada acabat el trasllat, es van cantar els gojos a la Mare de Déu i a continuació es va donar per finalitzat este acte litúrgic que cada any acull a major quantitat de persones. Esperem que açò continue així i no acabe. Des d'ací una salutació dels festers del 2004.

Un article dels festers 2004.

20 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres