Escriuen els festers (14): l'ofrena i les processons

Escriuen els festers (14): l'ofrena i les processons

Dos actes comprenen gran importància dins del panorama litúrgic, i no són altres que l'ofrena i la processó.

Enguany, en l'ofrena existia el dubte de la quantitat de gent que participaria, després que les falles publicaren la seua absència en estos actes. Perquè pel que s'ha vist la gent s'ha conscienciat i la participació ha sigut massiva.

Festers infantils, la penya Arròs en Llebre, la penya el Barri, l'agrupació de penyes taurines, els festers del 2005, el Centre Júnior Caminar, la Confraria, els festers casats, les ames de casa, particulars que van desitjar, a pesar de no eixir les falles, portar el seu ram a la nostra patrona, la banda de música i els festers jóvens de 2004 van participar en l'ofrena, i van deixar un bon sabor de boca entre els assistents i agrair de cor la presència de tots estos col·lectius perquè l'ofrena està absent de política i només tenen a veure amb una cosa, la nostra patrona, que és a qui i per a qui es realitza esta ofrena. Açò va ser el que s'ha relacionat a l'ofrena.

Pel que fa a les processons, destaquem la massiva participació dels veïns de Puçol en la del dia 8 per cert, un 10 per a tots ells. Una processó presidida pels festers i festeres jóvens de 2004, en la participació de la qual es trobaven els festers casats, i els festers de 2005, que portaven l'estendard de la patrona. Per la resta, tot normal.

Per a finalitzar destacar que es va llançar un castell de focs artificials en la plaça de Joan de Ribera, patrocinat pels festers del 2004. Ja al finalitzar es van cantar els gojos a la Mare de Déu i l'himne.

Un article dels festers 2004.

 

29 Setembre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres