Opinió del Partit Popular: 'este pressupost aborda reformes importants i millora allò que és millorable en la població'

Opinió del Partit Popular: 'este pressupost aborda reformes importants i millora allò que és millorable en la població'

El passat 19 de juliol, per mitjà de la moció de censura, es va conformar una majoria que va posar fi a un llarg període de 25 anys de govern socialista en l'Ajuntament de Puçol  i es va obrir una nova etapa.

Este és un fet normal en qualsevol sistema democràtic i podem dir, des del Partit Popular, des del govern municipal i pel que s'observa en els ciutadans i en el poble en general, que el canvi produït no ha qüestionat cap dels elements bàsics de la vida en la nostra població. Un relleu en el govern municipal no ha de fer sentir temor a ningú, uns estaran més satisfets i altres voldrien la situació anterior, però ningú ha de sentir rancor davant d'esta situació políticament i democràticament normal.

Srs. del PSOE, Srs. de l'oposició, no es pot estar a estes altures, després de dos mesos en l'oposició, tractant de reproduir en cada ple la mateixa actitud intolerant i antidemocràtica demostrada el dia de la moció de censura. No sé on volen arribar amb això, la majoria de la població no accepta ni l'actitud ni els insults que es van fer patents una altra vegada en el ple extraordinari del passat mes de juliol i que no s'havien donat en els últims anys, on el respecte a la Institució i als regidors d'este Ajuntament ha sigut impecable, tant pel públic assistent com pels regidors en l'oposició. Resulta llastimós observar com jóvens i no tan jóvens socialistes, alguns en edat escolar, proliferen paraules malsonants a regidors en la més clara expressió d'allò que tots entenem per manipulació. És esta la pràctica democràtica que vol el PSOE?  Són l'insult i el menyspreu a la persona i als governants els nous valors que cultiva el PSOE quan està en l'oposició? On estan el respecte i la tolerància que han de presidir cada una de les manifestacions democràtiques?

A la vista dels fets, des del Partit Popular, podem afirmar que el PSOE ha perdut totalment els papers i el que menys li interessa és fer oposició, volen a tota costa i pels mitjans que siga, democràtics o no, crear un clima de malestar i d'enfrontaments per a intentar confondre la població i posar totes les traves possibles a un govern en majoria que, des del primer dia, està treballant amb una sola idea comuna: el nostre poble i tots els seus veïns, sense cap distinció. I en este sentit hem treballat partint de zero, sense saber des del govern socialista anterior on ens trobàvem perquè no van ser capaços de fer cap traspàs de poders. És este l'interés que tenen vostés, senyors del PSOE, pel nostre poble? És així com pensen col·laborar, des de l'oposició, en el bon funcionament de les institucions i en la millora i progrés del nostre municipi? En l'oposició és on haurien d'haver estat fa molt de temps, ja que la seua política només va encaminada al protagonisme particular i al del seu partit, anteposant els interessos particulars als generals.

Des d'esta nova majoria que governa per a tots en general, hem presentat al Ple  el  Projecte de Pressupost General 2004 i per primera vegada en molts anys, el Partit Popular pot dir en veu alta que són uns pressupostos reals i adequats a les necessitats del nostre municipi. S'hi reflectixen aquelles qualitats que per al PP han de ser les línies mestres de tot pressupost: equilibri, austeritat, contenció del gasto en general, disminució del gasto corrent, reducció del deute i de la càrrega financera, inversions prioritàries i gran sensibilitat social.

Estos pressupostos estan condicionats perquè part del gasto estava ja compromés pel govern socialista i no s'ha pogut eludir, s'ha reflectit tot el gasto perquè partides anteriors eren insuficients i haguérem hagut d'entrar en modificacions pressupostàries o en reconeixements extrajudicials de crèdit, pràctiques habituals del  govern anterior. El superàvit corrent de 1.992.800 euros i l'estalvi net de 1.720.500 euros possibiliten que algunes inversions es financen amb recursos propis.

Són uns pressupostos valents i mostren la capacitat de d

02 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres