Opinió de l'Entesa: 'gràcies al nou equipo de govern, per fi tenim pressupostos de l'any 2004'

Opinió de l'Entesa: 'gràcies al nou equipo de govern, per fi tenim pressupostos de l'any 2004'

Per fi Puçol pot respirar tranquil, el nou equip de Govern ha sigut capaç (en tan sols 2 mesos) d'aprovar els pressupostos de l'any, tenint en compte que l'anterior equip de Govern (Sr. Iborra) va ser completament incapaç d'aprovar els pressupostos del 2004,  és tot un rècord a pesar de ser novells en el Govern, i tot açò a pesar de la sorpresa que va suposar per a nosaltres la precària situació de l'empresa municipal GESPUL, que ens veiem obligats a dissoldre, ja que l'empresa estava a punt de presentar suspensió de pagaments  per les seues contínues pèrdues, motivades per una nefasta gestió (Sr. Iborra), i per no dir les fosques operacions urbanístiques, vendes de terrenys en la platja a 15.000 ptes, quan estan a més de 200.000 ptes., que han perjudicat clarament l'empresa i per descomptat a l'Ajuntament és evident que el Sr. Iborra, no protegia  precisament els interessos públics del nostre poble.  

En estos pressupostos, l'Ajuntament absorbix a tot el personal de GESPUL  i totes les propietats de l'empresa també ens veiem obligats a una operació de crèdit de 702.350 €, per a dur a terme les actuacions urbanístiques que GESPUL està realitzant, amb el consegüent augment del deute municipal. Gràcies, de nou al Sr. Iborra.

Són també uns pressupostos austers, ja que contenen un major control del gasto públic i es congelen les subvencions a les associacions així com també es reduïx el gasto en festes.

Per primera vegada en la història del nostre poble, els escolars de la nostra població que vagen als col·legis públics, disfrutaran d'una subvenció d'ajuda per a llibres del seu Ajuntament, ja que s'ha habilitat una partida de 110.000 €, quan l'anterior govern Sr. Iborra, només donava 12.000 €, i es negava sempre que tots els escolars tingueren una subvenció del seu Ajuntament, preferia gastar-s'ho en festes i en sous per als polítics.

Estos pressupostos arrepleguen també per primera vegada en tota la història de Puçol, la rebaixa de sous del govern i dels càrrecs de confiança, el nou alcalde cobrara 2 milions de pessetes menys que el que cobrava el Sr. Iborra i entre tots els regidors el nostre poble s'estalviarà més de 9 milions i mig de pessetes anuals, i els càrrecs de confiança a pesar de ser-ne 3 (un més del que tenia el Sr. Iborra) suposaran al nostre poble un estalvi de mes de 2 milions i mig de pessetes.

I a tot açò què diu l'anterior Govern amb el Sr. Iborra al cap? Perquè que volen més diners i volen cobrar les vacacions, malament ho té el PSOE a Puçol amb estos representants.

Ja ha quedat totalment demostrat que l'empresa pública GESPUL li ha valgut a l'anterior govern, per a fer operacions i contractacions al marge dels pressupostos municipals sense passar així pels controls públics deguts, i poder realitzar operacions més o menys fosques, això sí ocultant informació als altres grups, com per exemple l'opinió del gerent.

I el Sr. Iborra seguix amb les seues contradiccions, diu que GESPUL no cal tancar-lo, quan ell mateix ho tenia contemplat fa mesos (no hi havia un altre remei), però tot seguit diu que estos pressupostos que contemplen el tancament de GESPUL, són calcats als seus, per a finalment abstindre's en la votació dient que això de GESPUL és degut a una operació de tresoreria (a un any) i no a préstec. En què quedem Sr. Iborra esta vosté d'acord o no a tancar GESPUL, si la seua resposta és que no, haurien de votar no als pressupostos, i no buscar excuses infantils, o seriosament diu vosté. Que este Ajuntament ha d'afrontar el gasto de més de 760.000€ en un any?

Però el més greu és que GESPUL des que mana el Sr. Iborra és que

05 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres