'L'Ham de foc' és l'espectacle estrella de la programació cultural entorn del 9 d'octubre

'L'Ham de foc' és l'espectacle estrella de la programació cultural entorn del 9 d'octubre

Un any més, des de la Regidoria de Cultura s'aposta forta per la celebració del Dia del País Valencià amb una àmplia oferta d'activitats culturals per a totes les edats entorn del 9 d'octubre.

Per als més menuts, el diumenge 3, en la Casa de Cultura, Llorenç el contacontes és una proposta ja consolidada, no en va és el quart any que este mag de les paraules i els estranys artefactes per a ensenyar a llegir acudix a la nostra població.

Com també és un habitual el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília, que en esta ocasió realitzarà un concert el divendres 8, a les 11 de la nit, en el saló d'actes de la Casa de Cultura.

Seguint amb la música, l'acte que més expectació ha alçat és l'actuació del prestigiós grup musical l'Ham de foc, la labor de recuperació de temes musicals de la qual arrelats en la cultura i la tradició valencianes no ha passat desapercebuda en mig Europa, on els seus treballs han aparegut entre els CDs més venuts. La màgia vocal de Mara Aranda i el virtuosisme instrumental d'Efrén López són els referents d'un grup folklòric que fusiona els ritmes mediterranis amb la música oriental i antiga. Per primera vegada, l'Ham de foc actuarà en directe a Puçol el dimarts, dia 12, a les 8 de la vesprada. L'entrada, a més, és gratuïta.

En la seua aposta per la defensa de tots els aspectes de la cultura valenciana, també el cine programarà el dissabte 9 i el dilluns 11 un gran èxit comercial, Harry Potter i el presoner d'Azkabán, però ho farà en la seua versió doblada al valencià.

Per la seua banda, el diumenge 10 comptarà amb dos activitats molt distintes entre si. Al matí, en el Poliesportiu Municipal, per primera vegada en la població es realitzarà una exhibició d'aeromodelisme, a càrrec del club La Saeta. A la vesprada, en el saló d'actes de la Casa de Cultura, la Cia. de teatre La Dependent posarà en escena l'obra Bultaco 74, escrita per Pascual Alapont, dirigida per Gemma Miralles i interpretada per Joan Gadea, Pepa Miralles i Pep Sellés. El preu únic de l'entrada és de 5 euros.

Finalment, del 8 al 25 d'octubre, la sala d'exposicions de la Casa de Cultura realitzarà una mostra col·lectiva de les obres seleccionades per al XIX concurs de pintura Vila de Puçol.

 

08 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres