L' 'escola matinera', un servei per a facilitar la integració laboral de les mares

L' 'escola matinera', un servei per a facilitar la integració laboral de les mares

Des del 15 d'octubre, durant el curs 2004-05 es posa en marxa novament l'escola matinera en el col·legi públic Bisbe Hervás, tots els matins de 7 a 9 hores.

L'objectiu d'esta escola, segons la regidora de la Dona, Eloísa Rosa Martínez, és ''acollir en el centre els xiquets i les xiquetes que per diversos motius no poden ser acompanyats pels seus pares o familiars al col·legi en l'horari habitual''.

Quan el curs passat es va posar en marxa per primera vegada esta iniciativa, es va canalitzar a través de l'àrea de la dona perquè, en definitiva, el que pretén esta escola és la promoció de l'ocupació en la dona, una cosa que en molts casos es veia dificultat per la necessitat les mares de portar als seus fills al col·legi.

A través de les associacions de pares i mares d'alumnes de tots els col·legis públics de la població s'està estudiant la possibilitat d'estendre este projecte als altres centres de Puçol, encara que això està en funció que siguen les altres AMPAs els que ho sol·liciten i cobrisquen un nombre mínim d'alumnes per centre, que en el cas del Bisbe Hervás se situa en dotze.

L'escola matinera està finançada en part per l'Ajuntament, qui es fa càrrec a més del servei de consergeria durant l'horari d'atenció als xics i xiques. La resta del cost del servei és sufragat per mitjà de quotes dels pares.

Els interessats a ampliar informació o inscriure els seus fills poden dirigir-se al departament de servicis socials de l'Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

 

18 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres