Marta Gimeno es proclama campiona d'Espanya de triatlón

Marta Gimeno es proclama campiona d'Espanya de triatlón

Dos nous reconeixements se sumen a la ja dilatada trajectòria del Club Atletisme Puçol: el passat estiu Begoña Alfonso es proclamava subcampiona autonòmica de triatlón olímpic en Oliva i, quasi al mateix temps, Marta Gimeno es convertia campiona d'Espanya de triatlón en la categoria de 35 a 39 anys.

''El triatlón consta de tres proves: natació, bicicleta i carrera, per a mi el més important no va ser guanyar en la meua categoria, sinó aconseguir un temps global per davall de les dos hores i mitja'' -explica satisfeta Marta Gimeno-.

Per al campionat d'Espanya celebrat el 7 d'agost a Valladolid, les seixanta xiques participants es van dividir en huit grups, segons l'edat (des dels 17 als 59 anys) i es va recórrer en tots els casos la distància olímpica: 1'5 quilòmetres nadant, 40 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres corrents.

El temps total invertit per Marta va ser de 2h 27m 29s, la qual cosa és una gran marca tenint en compte que era la segona vegada que realitzava la prova completa ''i que jo em defense bé sobre la bicicleta i corrent, però tinc un dels pitjors temps de natació''.

Precisament treballar la natació és una de les prioritats del seu entrenador, Jesús Jiménez, que a més és el seu marit: des que van arribar fa dos anys al Club Atletisme Puçol han iniciat una sèrie d'entrenaments combinats en els que es dedica més temps a nadar ''perquè jo provinc de l'atletisme i eixe tipus de preparació ho tinc molt més assimilat, el que no succeïx amb la natació, que he de seguir treballant-la més'' -conclou la campiona d'Espanya-.

 

 
27 Octubre 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres