Sandra Fernández: 'vos anime que participeu en tots els actes'

Sandra Fernández: 'vos anime que participeu en tots els actes'

 

  

 

Dissabte 19 de febrer, sobre les 19 hores. Una vesprada freda però plena d'activitats (a la mateixa hora se celebra la telemarató per a recaptar fons per a les víctimes del tsunami i el grup ecologista La Costera realitza una xarrada en la Casa de Cultura). Des del balcó de l'ajuntament, les falleres majors d'enguany es dirigixen al nombrós grup de seguidors que espera ansiós les paraules dels seus representants. És l'acte de la cridà, amb el que comença la fase final del programa organitzat per la Junta Local Fallera per a enguany. Sandra Fernández, fallera major de Molí de Vent, va ser la tercera a parlar al públic..

******

Hola, bona nit, fallers, falleres, autoritats, poble de Puçol:

Un any més tinc el gust de saludar-vos com a fallera major de la Falla Molí de Vent. Estem ací per a donar la benvinguda a la nostra festa, la nostra tradició.

Vos desitge que passeu les falles de 2005 amb germandat, alegria i moltes ganes de disfrutar del fruit de l'esforç de tot un any de treball.

Vos anime que participeu en tots els actes que s'organitzen, amb harmonia i il·lusió.

Per a finalitzar, donar-li l'enhorabona a la falla Hostalets pel seu vint-i-cinc aniversari i, si pot ser, que el temps ens acompanye.

Visca Puçol! Visca València! Visquen les falles!

Sandra Fernández i Santos

Fallera major de la falla Molí de Vent.

  

05 Març 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres