Escriuen els festers (3): el campionat de futvòlei en la platja

Escriuen els festers (3): el campionat de futvòlei en la platja

Continuant amb els articles de col·laboració escrits pels festers d'enguany per a explicar les seues vivències i el seu punt de vista sobre els actes en què tenen una participació més activa, ara li toca el torn a una altra de les novetats de la programació: el campionat de futvòlei celebrat en la platja de la nostra població.

*****

L'últim cap de setmana d'agost, els dies 26, 27 i 28, es donava inici a les festes patronals i populars de Puçol amb el nou esdeveniment dels jocs en la platja.

Estos jocs es tractaven de voleibol de platja i futvòlei, i es van organitzar per part dels festers del 2005, en les instal·lacions de voleibol que es troben a la vora de la platja.

La participació de gent, per a ser el primer any que es realitzen, va ser molt bona ja que es van enfrontar un total de setze parelles.

Per a conéixer el vencedor del futvòlei es van realitzar quatre grups de quatre equips, en els que s'enfrontaven pel sistema de lligueta i els dos millors de cada grup passaven als quarts de final, i així fins a aconseguir les final, que es van jugar el diumenge 28 d'agost a partir de les dotze del migdia.

En dita final de futvòlei es van enfrontar la parella formada per Antonio Llances i Víctor Contesteu enfront de Carlos Durá i Fernando. Va ser un enfrontament molt disputat a tres sets, en el que al final es va alçar amb la victòria l'equip format per Carlos i Fernando.

Els festers pensem que cal recolzar este tipus de jocs en la platja, ja que donada les bones instal·lacions de què disposem es poden disfrutar amb tranquil·litat i facilitat.

Només ens queda agrair la participació de totes les parelles que van jugar i animar a la resta de gent perquè si en següents ocasions es realitzen este tipus de jocs la participació siga més abundant.

Un article dels festers 2005.

 

11 Setembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres