La regidoria de festes de l'Ajuntament convoca el I CONCURS DE FOTOGRAFIA TAURINA Vila de Puçol

La regidoria de festes de l'Ajuntament convoca el I CONCURS DE FOTOGRAFIA TAURINA Vila de Puçol. A esta mateixa pàgina web poden consultar les bases ('secció es fa saber' 'convocatories').

Des de l'11 d'abril ha entrat en vigor un nou horari dels cartons de llarg tractament en el Centre de Salut de Puçol:

· Els dilluns i dimarts, en horari habitual, es tiraran els cartons a la bústia.

· S'arreplegaran a la setmana següent: dimarts al matí de 12 a 14 hores i a la vesprada de 17 a 19 hores i dijous només a la vesprada de 17 a 19 hores.

L'HORARI ACTUAL DE L'ESPAI SOCIAL DELS MAJORS és el següent: Matins: dimecres, dijous i divendres de 11'30 a 13'30 hores. Vesprades: dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20 hores i divendres de 16 a 22 hores. Dissabtes de 17 a 24 hores i diumenges de 16 a 20 hores. Amb este horari es cobrix sobretot l'interés dels nostres majors per disposar d'un ampli horari en cap de setmana per a realitzar els seus ''famosos balls'', una de les activitats que més expectació ha alçat en els últims anys.

Ja està en marxa el SERVEI MUNICIPAL D'ARREPLEGA DE ROBA I SABATES USADES. Per a això s'han instal·lat quatre contenidors especials en el nucli urbà, un en les urbanitzacions i un altre en la platja. A més de la protecció mediambiental, part dels diners obtinguts amb el reciclatge d'esta roba es destina al Proyecto hombre, centrat en la rehabilitació de toxicòmans.

CÀRITAS disposa d'un HORARI D'ATENCIÓ al públic hui dijous de 16 a 18'30 hores en la seu en el carrer  Rafelbunyol, junt amb el col·legi La Milotxa.

 

15 Setembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres