Les noves instal·lacions per a la brigada d'obres i jardineria ja estan dissenyades

Les noves instal·lacions per a la brigada d'obres i jardineria ja estan dissenyades

El 12 de novembre del 2004, l'informe d'avaluació de riscos per a la brigada d'obres i jardineria assenyalava que s'havia d'adaptar les instal·lacions higièniques i subministrar taquilles individuals als treballadors, dutxes amb aigua calenta i mitjans de neteja''. Al febrer del 2005 ja estaven dissenyats els nous vestidors en el magatzem municipal. Les obres es mamprendran en breu, a càrrec dels pressupostos de 2006.

Ximo Galcerá, el regidor de personal i patrimoni, assegura que des del seu departament s'han escomés les obres més necessàries en les instal·lacions municipals, però seguint un orde, ja que la deixadesa d'anys anteriors era tal que hi havia molt per fer: ''estem ja un any fent reformes molt necessàries en l'edifici municipal: els habitacles en el garatge per a arxiu dels departaments, l'adequació d'alguns despatxos, entre ells del secretari general, de l'interventor, del cap de personal i del senyor alcalde, i tot això sense luxes de cap classe, com es vol fer creure''.

Per tot això, sorprén al regidor la informació malintencionada i esbiaixada que s'ha difós a través de Comissions Obreres en alguns mitjans de comunicació, assegurant que l'actual equip de govern no s'ocupa d'atendre els treballadors i, en canvi, invertix sumes importants en luxosos despatxos per a alts càrrecs.

El sorprén i indigna a Ximo Galcerá les dades que, segons ell, ha difós el portaveu del sindicat, senyor Calomarde, comptant a més amb el beneplàcit del partit socialista, ara en l'oposició, quan ambdós són coneixedors d'esta problemàtica des de fa molt de temps: ''fa al voltant de tretze anys que la brigada d'obres ocupa eixos magatzems de l'extinta Cambra Agrària de Puçol, i mai es van preocupar els socialistes de fer les obres necessàries de condicionament, quan així ho reclamaven contínuament els informes d'avaluació de riscos en què estaven sempre present els sindicats''.

Uns informes que el nou govern ha tingut en compte des del primer moment, ja que després de les accions correctores propostes per escrit el 12 de novembre de l'any passat, en a penes tres mesos el Departament d'Urbanisme va presentar uns nous plans per a reformar els vestidors en el magatzem municipal. Mentres mostra tant l'informe d'avaluació de riscos com els plans dels futurs vestidors, el regidor de patrimoni lamenta que ''Calomarde vulga ara condemnar una cosa que fa molts anys que coneix i que sap, a més, que ja s'està solucionant. Perquè Calomarde, com a CCOO i com l'oposició, coneixen que ja hi ha un projecte de rehabilitació i construcció d'estes instal·lacions, realitzat pels nostres tècnics d'urbanisme, projecte que confirma la voluntat d'este govern de solucionar el problema... però ells preferixen jugar a fer política''.

Una maniobra que fa pensar al regidor Galcerá que Calomarde més pareix estar treballant per a l'oposició política de l'Ajuntament que per al seu sindicat, una cosa que critica perquè ''tant Calomarde com el seu sindicat haurien de preocupar-se més per la defensa dels treballadors de l'Ajuntament que per fer política barata ja que, entre altres coses, les propostes serioses i les alternatives viables que s'estan presentant en la mesa de negociació amb els sindicats sempre provenen del costat de UGT, mai de CCOO. De fet, Comissions sempre dirigix les seues intervencions cap a detalls particulars de la Policia Local, amb acusacions personals, buscant la gresca sense sentit, el que no porta més que a enfrontaments entre ells mateixos''.

Per tot això, Ximo Galcerá arriba a la conclusió que després d'este nou intent de desestabilitzar al quadripartit en el govern municipal no es pot amagar més que la mà del grup municipal socialista, que en esta ocasió utilitza al sindicat Comissions Obreres per a presentar davant de l'opinió pública unes dades que ells mateixos, com partit en l'oposició, no s'atrevixen a difondre: ''Comissions està jugant a fer una política d'oposició municipal, segurament perquè el grup socialista és incapaç de fer-ho per ell mateix. En estos articles de premsa, Calomarde ha demostrat tindre la informació p

17 Novembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres