Masymas obri un nou supermercat a Puçol

Masymas obri un nou supermercat a Puçol

Dijous passat, 1 de desembre, la cadena de Supermercats masymas obria un nou establiment a Puçol. Amb esta nova obertura Supermercats Masymas compta ja amb 71 establiments en la Comunitat Valenciana.

Supermercats Masymas continua amb la seua política d'expansió, inaugurant un nou establiment en la població valenciana de Puçol en la carretera de Barcelona, 48 (enfront del Caxton College). La inversió ha arribat a la xifra d'1.700.000 euros.

L'immoble compta amb una superfície de 1.585 m2 de sala de vendes i  aglutina les següents característiques i ofertes: disseny i equipament modern, còmode i ampli, pàrquing gratuït de fàcil accés i àmplia cafeteria. Compta amb un total de 8.000 referències i a més oferixen totes les seccions de producte fresc, amb venda assistida per professionals i venda amb lliure servei.

A l'acte d'inauguració van assistir l'alcalde, Juan Manuel Busto, les autoritats municipals, associacions del municipi, proveïdors i el director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés.

Supermercats Masymas propietat de l'empresa valenciana Juan Fornés Fornés SA, de Pedreguer (Alacant) seguix la seua política d'expansió i amb esta nova obertura, compten en este moment amb 71 supermercats: 31 en la província d'Alacant, 24 a València i 16 a Castelló. La previsió de vendes per a enguany 2005 és de 140 milions d'euros.

Juan Manuel Busto destaca la importància d'un nou servei per a la població perquè ''no sols suposa ampliar l'oferta per als nostres veïns, sinó que ja d'entrada implica la creació de trenta llocs de treball i, d'altra banda, ve a potenciar el sector 7, la zona destinada a sereis situada en la zona nord del nucli urbà. La presència d'un gran supermercat ajudarà a fer que altres empreses de servicis s'instal·len en la zona i, com no podia ser d'una altra manera, l'Ajuntament està recolzant esta iniciativa''.

 

07 Desembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres