Aprén a estar bé amb el teu cos a través del massatge

Aprén a estar bé amb el teu cos a través del massatge

Del 19 de novembre al 10 de desembre, la professora de ioga i desenvolupament personal Mavi Carreres hi ha impartit un taller de massatges dirigit a públics de totes les edats, encara que el projecte forma part de la programació de joventut per a l'últim trimestre de l'any. Per només deu euros, els vint alumnes participants han aprés distintes tècniques i els seus avantatges.

Quantes vegades la teua parella t'ha demanat que li faces un massatge i als cinc segons ha eixit espantada de dolor? Per a evitar que açò succeïsca, la Regidoria de Joventut ha organitzat per primera vegada un taller en què s'explica com ha de fer-se i, sobretot, que el massatge és una cosa que s'ha de donar i rebre, amb el que els dos disfruten per igual. Per a això, l'únic requisit era anar acompanyat d'una parella, encara que si no es tenia, el taller també podia cobrir un doble objectiu: o trobar parella durant les classes... o aprendre a dominar la tècnica de l'automassatge.

Mavi Carreres, experta en massatges i professora de desenvolupament personal, ha sigut la monitora del taller, i la primera cosa que ha ensenyat als seus alumnes és que considera el massatge com un ''vehicle de comunicació amb el teu cos que arriba a canviar la vida de la gent quan descobrix els seus avantatges''.

Convençuda que és una tècnica tant per al desenvolupament físic com psíquic, Mavi insistix en el fet que el primer pas per a la felicitat és estar bé amb el propi cos, ''perquè si no estàs bé amb tu mateix, tot l'altres sobra. Per això és una tècnica vàlida per a totes les persones, des de bebés fins a la tercera edat''.

Al llarg de les quatre sessions, sempre dissabte de matí, en el gimnàs del CEAM (Centre Especialitzat d'Atenció als Majors), la vintena d'alumnes participants ha pogut treballar sobretot la part pràctica, ja que els apunts aportats per la professora tenien com a objectiu crear una seqüència clara dels distints tipus de massatge adequats per a cada part del cos, però l'important és que tots pogueren experimentar en els dos costats de la balança: donant i rebent distints tipus de massatges.

Per al regidor de joventut, Salvador Claramunt, ha sigut una de les apostes més arriscades de la programació de tallers per a enguany, ''però val la pena provar coses noves, que a vegades tenen poca acceptació (com el taller per a aprendre a lligar), a vegades són bases segures (com el taller de còmic) i en altres casos ens ha sorprés gratament la recepció, com ha succeït amb els massatges''. 

 

23 Desembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres