Més cursos, més neteja i millor clima en la temporada d'hivern de la piscina

Més cursos, més neteja i millor clima en la temporada d'hivern de la piscina

La temporada d'hivern de la Piscina Municipal ha incorporat enguany tres importants novetats: augment de 180 places en els cursets de natació, renovació de la maquinària de filtrat i climatització i, finalment, s'ha duplicat el personal de neteja.L'augment de places per als distints cursos de natació ha permés aconseguir enguany un rècord d'inscrits, amb un total de 700 cursetistes, i encara queden places lliures, el que garantix que la demanda està coberta en tot moment.

Al mateix temps, el continuat augment d'usuaris de la piscina ha portat a reforçar les mesures d'higiene i neteja, per al que s'ha doblat el personal dedicat a atendre este servei. D'esta manera, la neteja és constant durant tot l'horari en què la piscina està oberta.

Quant a la maquinària per al funcionament en l'època hivernal, esta ja havia complit la seua vida útil i es feia necessari invertir en contínues reparacions o en la compra d'equips nous, adaptats a les actuals necessitats del servei.

Finalment, l'Ajuntament ha optat per garantir el servei instal·lant nous sistemes de filtrat de l'aigua i de climatització de l'aire, més moderns i molt més potents. Esta transformació ha suposat una important actuació ja que s'han col·locat nous filtres, calderes, pou de compensació, conduccions i un climatitzador d'última generació. La inversió per a garantir l'òptim funcionament de la piscina a llarg termini s'ha situat en 150.000 euros.

''El nostre esforç ha anat encaminat a garantir el funcionament de la piscina, tant a l'estiu com a l'hivern, durant molts anys'' -assegura el regidor d'esports, Salvador Claramunt-. ''Al mateix temps, hem apostat per ampliar l'oferta de places per a cursos, amb el consegüent augment de la plantilla de monitors de natació, perquè tots els veïns puguen accedir a este servei, que ha sigut el de major creixement en els últims anys''.

Tot el procés de renovació de la maquinària ha creat alguns inconvenients en l'inici dels cursos d'hivern, situació deguda sobretot als inevitables imprevistos que sorgixen en les obres de gran complexitat i a alguna tempestat de tardor que ha entorpit els treballs d'instal·lació, ''pel que demanem disculpes a aquells cursetistes que han vist com es retardava l'inici de les seues activitats. No obstant, pensem que esta espera ha merescut la pena i les millores del servei són més que evidents''.

 

26 Desembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres