El primer període de voluntariat lingüístic acaba amb èxit i una festa dels participants

El primer període de voluntariat lingüístic acaba amb èxit i una festa dels participants

El dimarts dia 20 de desembre a l'Institut de Puçol es van reunir les 40 parelles de voluntaris lingüístics que durant 10 setmanes han estat reunint-se per tal d'aprendre valencià. Aprofitant les festes de Nadal i la coincidència de la finalització del primer període de voluntariat, s'ha organitzat un esmorzaret amb regalet i tot. El regalet consistia en un calcetinet per al mòbil.La valoració dels alumnes i la dels professors ha estat positiva ja que d'una banda estan aprenent a parlar valencià amb els seus companys i de l'altra diuen que han fet nous amics. Com que ha tingut bastant èxit des de l'Oficina de Promoció de Valencià de Puçol es farà tot el possible perquè continue la campanya programant altres activitats.

Este és un sector de la població molt interessant per a entrar en la campanya encara que hi ha d'altres parelles d'adults i del centre d'EPA en el poble que també s'han aventurat a participar-hi.

El regidor de promoció lingüística, Salvador Claramunt, va aprofitar l'acte per a destacar que ''la campanya té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora de la setmana a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar valencià. Es tracta d'una campanya oberta així que si algú s'anima a participar sempre pot acudir a l'Oficina de Promoció de Valencià perquè l'infomen tant si u vol aprendre com ensenyar a parlar''.

 

28 Desembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres