Per primera vegada, els treballadors de l'Ajuntament celebren un dinar de germanor abans de Nadal

Per primera vegada, els treballadors de l'Ajuntament celebren un dinar de germanor abans de Nadal

Per primera vegada des que hi ha els ajuntaments democràtics, els treballadors dels distints departaments i empreses públiques de l'Ajuntament de Puçol van celebrar, el 22 de desembre, un dinar conjunt amb motiu de les festes nadalenques. A l'acte, que es va prolongar fins ben entrada la vesprada, van assistir-hi 161 invitats.

Fins enguany, l'única trobada entre treballadors es produïa, en el mateix hall de l'Ajuntament, en forma d'un breu aperitiu precedit d'algunes paraules del secretari, el regidor de personal i l'alcalde. En esta edició s'han mantingut també els tres parlaments, encara que l'escenari era el Restaurant Els Menjars, els comensals estaven assentats i el menú no sols incloïa els aperitius, el menjar i la beguda, sinó que es va prolongar amb música i ball durant tota la vesprada.

A més dels regidors de l'equip de govern, funcionaris i tècnics del mateix Ajuntament, van assistir al dinar de germanor els treballadors de les dos empreses municipals, Vídeo Industrial Puçol i la Fundació Municipal de Cultura i Esports, faltaven únicament els regidors de l'oposició i alguns treballadors que per distints motius no van poder o no van voler sumar-se a l'esdeveniment.

Com és la seua tònica habitual, Mateo Puigcerber, el secretari de l'Ajuntament, va ser molt breu en les seues paraules, limitant-se a destacar que era la segona vegada que realitzava este discurs l'any i mig que estava treballant a Puçol, a més de felicitar el Nadal i desitjar que l'any pròxim ''continue celebrant-se esta iniciativa destinada a afavorir la unitat i la concòrdia entre tots els que formem part de l'Ajuntament''.

Més ampli va ser el discurs de Juan Manuel Busto, l'alcalde, qui va començar lamentant les absències i tement ''que ens critiquen per esta iniciativa, que segurament acabarà apareixent en premsa, però era una decisió de l'equip de govern i hem decidit que el millor era seguir avant amb ella, a pesar de les possibles crítiques''. Com les seues paraules van arribar darrere de la detallada intervenció del regidor de personal, que havia repassat fil per randa tot allò que s'ha realitzat durant l'any i els projectes per al futur, l'alcalde va felicitar les festes a tots els presents i va insistir en el fet que l'actual corporació anava a ''continuar treballant a millorar les condicions de treball i de contractació dels treballadors, ja que moltes de les reivindicacions que ens hem trobat estan pendents de resoldre des de fa molt de temps, i és la nostra intenció atendre-les totes com cal''.

Com ja ha quedat dit, el torn més extens li va correspondre a Ximo Galcerá qui, en la seua condició de regidor d'Hisenda i Personal, va donar un repàs exhaustiu a tots els projectes escomesos al llarg de 2005, començant per la política de personal: ''hem realitzat al llarg de l'any una quantitat important de seleccions de personal, i en els sis últims mesos ha tingut lloc el procés de funcionarització d'alguns companys, que han vist complits els seus desitjos després de diversos anys''.

Després de destacar l'esforç realitzat no sols pels nous funcionaris, sinó també pels instructors que van fer possible la seua formació, el responsable de personal va recordar que durant el mes de desembre s'han realitzat les primeres proves per a cobrir les dèsset places de peons de comeses diverses i ''així mateix, continuarem traient les ofertes públiques d'ocupació aparcades des de l'any 1999, i que amb gran esforç, no sols humà sinó també econòmic, esperem impulsar al llarg de 2006''.

També com a millores per als treballadors, encara que referides a les dependències i infraestructures municipals, Galcerá va subratllar que continuaran adequant-se totes les que siguen necessàries durant l'any que ve, destacant el nou arxiu municipal, el departament d'urbanisme, el magatzem de la brigada d'obres i l'àrea de benestar social, totes elles amb consignació pressupostària per al 2006.

27 Desembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres