L'Agrupació de penyes continua creant il·lusió amb els patges reials

L'Agrupació de penyes continua creant il·lusió amb els patges reials

El matí del diumenge 18 de desembre, la Plaça del País Valencià, va ser el marc triat per a la trobada entre els patges reials i els xiquets de Puçol. L'acte forma part de la programació nadalenca de l'Agrupació de penyes, que també inclou la festa de Nit de cap d'Any i la cavalcada dels Reis Mags, que enguany arribaran la vesprada del 5 de gener amb tren.

davall l'eslògan genèric ''Creant il·lusió'', un any més les penyes són les encarregades d'organitzar, en col·laboració amb l'Ajuntament, els actes centrats en els Reis Mags. La jornada del diumenge 18, destinada que els més jóvens pogueren entregar les seues cartes als patges, perquè estos al seu torn les feren arribar als reis, va comptar amb la presència d'un grup de ponys, burrets i distintes atraccions (com a matalafets i un futbolí humà), la qual cosa va permetre que ningú trobara a faltar als patges, el retard de la qual a arribar es va deure a l'enorme treball que tenien en eixe dia.

''Dos mosses de l'agrupació i un jove de la població van ser, respectivament, els patges de Melchor, Gaspar i Baltasar, i encara que van tardar a arribar a la plaça a causa del mal temps i al retard acumulat per les nombroses visites que havien de realitzar, ens han confirmat que les cartes arribaran puntualment al seu destí'', ha assegurat Toni Martínez, el president de les penyes.

A més d'arreplegar les cartes, els patges van entregar caramels i llepolies als xiquets (i algun pare) que van fer pacientment cua per a entregar el sobre que contenia les seues il·lusions per al 6 de gener. Encara que si estos mateixos xiquets desitgen rebre personalment de mans de ses majestats els regals sol·licitats, o simplement volen veure de prop i arreplegar alguns caramels, tenen l'ocasió el dijous 5 de gener, ja que l'estació de la Renfe és l'escenari triat per a l'arribada de Melchor, Gaspar i Baltasar, els que es desplaçaran a continuació per distints carrers de la població en la tradicional cavalcada de reis.

''Enguany hem procurat que la cavalcada passe per totes les zones de la població'' -continua el president-, ''així que començarà en l'avinguda Font de Mora, per a continuar per Av. València, Cid, Mallaeta, Rei En Jaume, Molí de Vent, Sanchis Guarner, Alfinach, Caminàs, Mancomunitat, València, Travessera Moncada, Barreres, El Puig, Plaça Joan de Ribera, Bisbe Amigó i Germanes Martínez, finalitzant el seu itinerari en la Plaça del País Valencià, on aquells xiquets que ho hagen sol·licitat així, podran arreplegar directament els seus regals de mans dels reis, mentres que els altres podran saludar-los, fer-se fotos i rebre algunes llepolies''.

El programa nadalenc de l'Agrupació de penyes es completa la nit de fi d'any, amb la tradicional festa oberta a tota la població, que en esta ocasió començarà amb un sopar en el Restaurant Galli i finalitzarà amb ball, festa i copes en el Pub Colom, tot això pel mòdic preu de 50 euros per als socis de l'agrupació i 60 per als no socis. Els interessats encara poden reservar plaça posant-se en contacte amb la secretaria de les penyes, en el 625 085 958.

29 Desembre 2005
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres