El bo social elèctric, contra la pobresa energètica

Des que el Govern va posar en marxa la campanya per a lluitar contra la pobresa energètica, s'han anat desenvolupant una sèrie de modificacions en les condicions de la iniciativa perquè les persones que el necessiten puguen adquirir el bo social elèctric. Bàsicament, és un benefici que, de complir-se una sèrie de requisits, es pot gaudir en la factura de la llum, ja que el descompte va directament aplicat al total de la factura.

Per a adquirir el bo social, s'ha de realitzar una sol·licitud en les comercialitzadores de referència, això és, les principals empreses energètiques que comercialitzen i distribueixen l'energia elèctrica a Espanya. Una vegada tramitada la sol·licitud, arribarà la resolució d'acceptació o rebuig a través del correu postal. Per a poder gaudir el bo social elèctric és imprescindible que siga el titular del subministrament qui complisca amb els requisits per a aprofitar els descomptes. Després de les últimes modificacions d'aquesta mesura, ja no existeix termini de sol·licitud.

Per a conéixer els requisits i tota la informació rellevant per a adquirir aquesta ajuda, es pot consultar la pàgina web de Selectra, una de les empreses especialistes que permeten gestionar el tràmit d'adquisició del bo social elèctric.

Informa: Selectra Cartel: Selectra

26 Desembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres