Manualitats, nadales i teatre: Comença l’Escola de Nadal!

El matí del 23 de desembre de 2019 s'ha viscut en el Col·legi Jaume I de Puçol un breu però intens «comiat» entre els pares dels xiquets inscrits a l’Escola de Nadal i els propis joves, que, amb un somriure d'orella a orella, deien adeu amb la mà mentre s'endinsaven en «fila índia» cap a les seues respectives aules per a començar el que serà un període divertit, estimulant i molt nadalenc.

Mentre algunes de les àvies i mamàs presents deixaven escapar alguna llagrimeta durant el comiat, diversos testimonis han pogut escoltar paraules d'emoció de l'estil de «Ay, mi chiquirritín!» entre les columnes del pati del col·le. Però que no condisca el pànic: Els xiquets tornaran cada dia a casa per a gaudir amb les seues famílies de l'època nadalenca i poder explicar-los totes les activitats que, des de hui, aniran realitzant a l'escola tots els matins de dilluns a divendres, entre les 9.00 i les 13.30 hores.

Així, des del dia 23 de desembre fins al 3 de gener, els xiquets inscrits a l’Escola de Nadal podran gaudir d'una sèrie de tallers i activitats en el Col·legi Jaume I de la mà de l'empresa Lauter, especialista en gestió socioeducativa i formació, i amb la col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol. «Faran manualitats, jocs, gimcanes nadalenques, tindrem sessions de contacontes...», explica Olga Ortega, coordinadora de Lauter, destacant que, a més, es realitzarà un taller de cuina, un teatre a càrrec de l'empresa responsable i una excursió a Expo Jove el divendres dia 27.

En total, 11 monitors més una coordinadora seran els responsables dels 126 inscrits. «La quantitat de xiquets està bastant equilibrada entre Infantil i Primària», apunta Laura Romeu, tècnic de l'Ajuntament responsable de l’Escola de Nadal, que destaca que «intentem que totes les activitats i tallers que desenvolupen els xiquets estiguen relacionats amb el Nadal».

L'objectiu de la iniciativa és «la conciliació familiar: que els pares que estan treballant puguen deixar als seus xiquets a l'escola i, per descomptat, que estos passen unes vacances divertides, gaudisquen i visquen el Nadal», explica Olga Ortega, sense oblidar «intentar potenciar valors com la solidaritat i la companyonia».

Informa: Irene Mollá|Cartel: Sento Pascual |Fotos: Sabín

fotos face768-escola-nadal-2

25 Desembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres