Article del PURP del mes de desembre : “Psoe i Compromís s'oposen al carril-bici”

Este és l'article del PURP de desembre , titulat Psoe i Compromís s'oposen al carril-bici. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'11 de juliol de 2014, amb la inauguració de la passarel·la sobre la V-21, es va donar per finalitzada l'obra del Camí la Mar, quedant nucli urbà i platja units. Esta infraestructura va posar de manifest la necessitat urgent d'abordar un projecte de les mateixes característiques en el Camí Mangraners, amb passarel·la per a salvar l'A-7, que servira per a unir els tres nuclis de població: urbanitzacions, nucli urbà i platja.

Tots els partits polítics ho van incloure en els seus programes electorals i l'arribada del tripartit (PSOE-Compromís-EU) va significar una legislatura perduda. Tot estava en fase de projecte, deien. Coneixíem el projecte de connexió de la Via Xurra amb la de Ojos Negros, però el del Camí Mangraners no existia.

Per fi, en els pressupostos per al 2020, amb el Partit de les Urbanitzacions en l'equip de Govern, l'elaboració d'este projecte es farà realitat, en destinar-se una partida a este efecte.

Les imatges del ple del 25 de novembre, on s'aproven els pressupostos, ens mostren a Enric Esteve, regidor de Compromís, noqueado per la contundència dels colps de raó propinats per José María Babé, regidor del Partit de les Urbanitzacions, davant la sorprenent esmena amb la qual el Sr. Esteve rebutjava la construcció del carril-bici a les urbanitzacions.

I què podem esperar de qui va saldar dos anys en l'alcaldia amb dues mesures estrela: canviar l'Himne regional per a no «ofrenar noves glòries a Espanya» i vetar les misses en el local social de la platja; qui va assegurar que gràcies al treball realitzat en els seus dos anys, la rotonda de l'encreuament del Camí Llíria i Mangraners, seria una realitat l'any 2018. Un sectari que va afirmar que no correspon a l'Ajuntament prestar seguretat pública a les urbanitzacions, però que sí que va mendigar el suport de PURP, quan ni tan sols va ser capaç de posar-se d'acord amb els seus socis del PSOE.

Però este ple, ens deixa una altra imatge, la del PSOE rebutjant també el carril-bici. Una esmena defensada pels qui consideren que tota inversió que beneficie als veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions és «per a uns pocs en contra d'uns molts», sense entendre en absolut que este és un projecte que beneficia a Puçol.

El projecte del carril ciclopeatonal es posarà en marxa i farem el primer pas d'este llarg camí que el Partit de les Urbanitzacions està disposat a recórrer.

Una opinió del Purp (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

10 Desembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres