Patricia Campos presenta Supera-T el 4 de desembre al costat de reconegudes esportistes de Puçol

Dimecres que ve 4 de desembre, Patricia Campos presenta a l'Espai Social la Barraca de Puçol el seu projecte Supera-T, en el qual mostra l'aposta de l'Ajuntament pel foment de la igualtat de gènere a través de l'esport amb una jornada que servirà d'inspiració per a tot el poble amb el testimoniatge de veïnes que han portat el nom de Puçol pel cap al més alt en les seues disciplines: Marta Esteve, Blanca Ruiz, Marta Gimeno i Sandra Gómez Pimpollo.

Patricia Campos és la primera dona pilot de reactors de les Forces Armades i ex entrenadora de futbol als Estats Units. Destaca per la seua àmplia trajectòria professional, per la qual ha sigut guardonada per diverses organitzacions, i recentment ha fundat l'ONG Goals for Freedom per a lluitar per la igualtat de les dones, en contra de la violència de gènere, i la defensa dels drets humans a Uganda, país en el qual col·labora amb diverses organitzacions des de fa anys.

Amb un esdeveniment per a fomentar la igualtat de drets a través de l'esport, presenta el seu projecte més actual: Supera-T. La jornada inclou una xarrada inspiracional i motivadora, en la qual es destaquen valors com la superació i l'eliminació de barreres producte de la distinció de sexe i gènere, i la motivació per a afrontar els reptes, barreres i obstacles que es plantegen al llarg de la vida.

Patricia comptarà amb la presència de campiones locals en diferents disciplines esportives: la triatleta Marta Gimeno, l'amazona Marta Esteve, la karateka Blanca Ruiz i la pescadora Sandra Gómez Pimpollo, els qui exposaran les seues pròpies experiències en el món de l'esport, per a donar visibilitat a la figura de la dona a través de la paraula i l'esport.

Supera-T, el dimecres 4 de desembre, a les 19 hores, a l'Espai Social La Barraca. Entrada oberta a tots els públics.

Informa: Departament de Comunicació | Cartell: Projecte Super-T

714-blanca-ruiz-karate

29 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres