Visita guiada sobre fauna i flora marina de la platja de Puçol

Un any més, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a descobrir durant la tardor els valors naturals de la Marjal dels Moros. I, com l’any passat, també volem que conegues els de la platja de Puçol. Concretament amb quatre visites guiades, dos a la marjal i dos a la platja, organitzades amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

La pròxima cita de la campanya Tardor a la platja de Puçol serà este diumenge, 1 de desembre, quan et convidem a participar en una visita guiada per a descobrir els habitants submarins d’este racó del nostre litoral. L’activitat comptarà amb la col·laboració del Club de Submarinisme Trotafons i consistirà a identificar les espècies de fauna i flora que podem trobar a la vora de la mar: eriçons de mar, restes de posidònia, ous de tintorera, caragoles… A més a més, també parlarem de les aus marines que podem observar en esta platja.

El punt de trobada per als participants en esta visita guiada, que començarà a les 11.00 hores, serà la Gola de l’Estany, ubicada en l’extrem nord del passeig marítim de Puçol. Per a participar no cal inscripció. Però, si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta convocatòria, pots telefonar al 691 077 424.

T’esperem!!!

Informa: Miguel Crespo |Cartell i fotos: Sento Pascual

706-tardor-marjal

27 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres