Onze col·lectius de Puçol se sumen a l'acte oficial del 25 de novembre contra la violència masclista

El dilluns 25 de novembre, a les 12 hores, en la plaça Joan de Ribera, enfront de l'Ajuntament, onze col·lectius de Puçol es manifesten contra la violència de gènere i ho fan amb lectures, música, dramatitzacions, pancartes, besos, abraçades, la lectura d'un manifest i un minut de silenci. Tots els veïns que desitgen participar en directe, estan convidats a sumar-se a l'acte del Dia Internacional Contra la Violència cap a les Dones.

L'Ajuntament de Puçol organitza cada any un esdeveniment especial el 25 de novembre, obert a tots els veïns, que poden participar com a espectadors però també aportant la seua pròpia manera de dir «No a la violència de gènere».

Enguany, l'acte se celebra el dilluns 25 a les 12 hores, en la plaça enfront de l'Ajuntament i, com és habitual, un bon nombre de col·lectius locals s'han sumat a la invitació.

L'acte comença amb la presentació de la regidora de la Dona, Paz Carceller, que serà també l'encarregada de la lectura d'un manifest institucional, al qual seguirà el minut de silenci final.

Entre totes les intervencions, onze associacions i entitats de Puçol prendran la paraula per a pronunciar-se contra la violència de gènere. Concretament enguany són: la Residència de la 3a edat, el Programa de jardineria, l'associació Per Tu Dona, el Programa Comunitari Social, els alumnes de l'Institut d'Educació Secundària, el Taller de la Memòria, el Centre de Rehabilitació i Inserció Social, el cor de Santa Cecília, els pares de l'alumnat del Centre de Dia Martínez Coll, l'Escola Permanent d'Adults i el Grup de Teatre de Dones.

En el programa hi haurà lectures, manifestos, dramatitzacions, pancartes, l'actuació en directe del cor i dues obres de teatre.

Tot això per a manifestar, tots junts, que Puçol diu «No a la violència de gènere».

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

694-acto-pasado-ano-1

22 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres