Fins al 10 de desembre, obert el concurs públic per al bar del poliesportiu i el del camp de futbol

Fins al 10 de desembre està obert el termini per a presentar ofertes per als dos bars situats en instal·lacions esportives municipals: el del camp de futbol i el del poliesportiu municipal. A més de la informació publicada en el perfil del contractant de l'Ajuntament de Puçol, s'ha organitzat una visita a les instal·lacions (26 novembre) i una jornada formativa per als interessats (27 de novembre).

El 14 de novembre es va publicar en el perfil del contractant de l'Ajuntament de Puçol l'anunci en el qual es liciten les concessions del bar-cafeteria del Camp Municipal de Futbol José Claramunt i la del Poliesportiu Municipal de Puçol.

«És un dels temes més urgents que hem escomés des que entrarem el mes de juny en l'equip de Govern, ja que un dels locals fa dos anys que està tancat i l'altre va finalitzar la seua activitat a l'estiu», recorda l'alcaldessa Paz Carceller. «A més, perquè no hi haja cap dubte entre els interessats, hem organitzat dues jornades informatives amb totes aquelles persones que vulguen participar en el concurs de qualsevol dels bars».

La primera d'estes jornades se celebra el dimarts 26 de novembre i consistirà en sengles visites guiades per a comprovar l'estat de les instal·lacions municipals: a les 10 del matí en la cafeteria del poliesportiu i a les 12 hores en la del camp de futbol.

Posteriorment, el dimecres 27, a les 10.30 hores, hi haurà una nova sessió informativa, en el saló de plens de l'Ajuntament, en este cas per a explicar tots els passos a realitzar per a la presentació de les ofertes.

Una vegada visitades les instal·lacions i revisats els procediments, els interessats a presentar-se al concurs hauran de presentar les seues ofertes abans del dimarts 10 de desembre a les 23.59 hores.

Tota la informació relativa a totes dues concessions es pot consultar en el següent enllaç: 
http://bit.ly/2QAQZPR 

Informa: Sabín | Fotos: Marisa Romero

684-cafeteria-polideportivo-3

 

19 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres