Passaparaules infantil del clima a La Costera: Ni un grau més, ni una espècie menys!

El pròxim dissabte, 16 de novembre, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar en la tercera activitat de la campanya «Tardor pel clima» al Paratge Natural Municipal La Costera de Puçol. Concretament, et convidem a una nova activitat infantil per a conscienciar a grans i menuts de l’Emergència Climàtica que ja patim.

En esta ocasió, visitarà el Paratge Natural Municipal Kyrios Educación amb el seu divertit Passaparaules infantil del clima. La cita arrancarà a les 11:00 hores a l’Aula Multiús (antics Polvorins de Riotinto) d’esta muntanyeta de la Serra Calderona, on realitzarem tallers, jocs i dinàmiques sobre el Canvi Climàtic.

Després dels jocs i dels tallers, posarem a prova la memòria de grans i menuts amb el nostre particular i entretingut passaparaules climàtic.

Per a participar en esta cita, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, no cal inscripció prèvia. Però, si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

669-actividades-costera-3

12 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres