Article del Partit Popular del mes d'octubre: «El que importa»

Est és l'article del Partit Popular d'octubre, titulat El que importa. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

És penós veure com els que fins fa uns mesos ostentaven el Govern Local (i ens referim al partit socialista) no han assumit la derrota i caminen pels despatxos llepant-se les ferides i demanant una miqueta d'atenció.

En tan sols uns mesos en el Govern Local hem aconseguit portar avant més propostes i iniciatives que en ells en els dos últims anys, en els quals no sabem a què s'han dedicat, deixant-nos un panorama desolador en moltes àrees de l'ajuntament: convenis caducats durant mesos (SAT la Marjal), concessions administratives deixades a la seua sort (bar del poliesportiu o bar del camp de futbol, que porta ja dos anys tancat), escrits sense contestar als veïns que han vingut queixant-se de la inactivitat del govern anterior, regidors que deien «et cride en cinc minuts» i passaven 5 mesos sense resposta… i així podríem seguir i seguir.

Però el més lamentable és que no van ser capaços d'aprovar un pressupost (l'esquerra, com ells es denominen), deixant-nos un escenari difícil de gestionar i en el qual cada moviment, inversió o gestió que comporta despesa, costa un món portar-la avance.

Tindre pressupost és un requisit imprescindible per a poder gestionar amb rigor i per a poder dur a terme les polítiques i inversions necessàries sense que ens vegem coartats a cada moviment. Per això, este equip de govern ha centrat els seus esforços a treballar per a començar l'any amb un, que ens permeta portar avant les polítiques que desitgem.

I abans de portar aqueix pressupost al ple municipal, que és el competent per a aprovar-lo presentarem, com és preceptiu, les modificacions de les ordenances fiscals, fent un esforç ímprobe per a no apujar els impostos, ja que l'alleujament fiscal dels nostres ciutadans és un dels nostres reptes presents i futurs.

Mantindrem el tipus de gravamen de l'IBI urbana i ampliarem la bonificació de la plusvàlua en els supòsits d'herències, que passarà a ser del huitanta per cent; a més, bonificarem l'impost de construccions, instal·lacions i obres fins a un noranta-cinc per cent per a alguns supòsits determinats.

Tot això sense renunciar a posar en marxa polítiques actives d'ocupació i conjuminant esforços per a dur a terme inversions en els tres nuclis que formen el nostre municipi: platja, nucli urbà i urbanitzacions.

Tenim clar quines són les nostres prioritats, on estem i cap a on volem anar.

Per això centrem els nostres esforços en l'important, gestionant amb eficàcia i eficiència, atesos els nostres veïns com es mereixen i fent fàcil el difícil.

Una opinió del Partit Popular

 

01 Novembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres