T'agrada el cinema? Tens 48 hores per a demostrar que saps escriure, rodar i muntar un curt

Dins del festival de curts XS Puçol, que se celebra durant la segona quinzena d'octubre en l'Espai Jove, hi ha una secció que oferix una possibilitat única: estrenar el teu treball en la sessió de clausura del festival. Parlem del XS Xpress, en la qual pot participar tot aquell que accepte el desafiament: realitzar un curtmetratge de dos minuts en 48 hores, gravat a Puçol durant el cap de setmana del 19 i 20 d'octubre.

Les bases del XS Xpress són molt senzilles: ompli el butlletí d'inscripció abans del 8 d'octubre (ací baix tens l'enllaç); muntes un grup amb amics als quals els agraden els desafiaments, no importa l'edat; acudixes el dissabte 19 d'octubre a l'Espai Jove, a les 9 del matí; repasses les normes i et donen un element clau que ha d'aparéixer en el curt.

I la resta és cosa vostra!

El curt has de gravar-ho en llocs de Puçolinclòs l'element clau dins de la teua història. Per a enviar-ho no necessites tornar el diumenge a Puçol, n'hi ha prou amb enviar-lo per WeTransfer.

I a esperar només set dies: el cap de setmana següent, s'estrena «la teua obra mestra» en la pantalla de l'Espai Jove, el diumenge 27 a la vesprada, durant la sessió de clausura del festival.

A més, optes a premis en metàl·lic de 400, 200 i 100 euros.

Però enguany, a més, només per participar et portes de regal la «bossa dels cineastes», amb material tècnic que et serà molt útil en els teus futurs rodatges.
Recorda: un cap de setmana fas el treball i al següent assistixes a la seua estrena en gran, amb opció de premi en metàl·lic i regal segur de material per als teus rodatges.

Si tens dubtes, consulta les bases completes.

I si no tens dubtes… no et quedes ací parat, el termini finalitza el 8 d'octubre.

Acció!

Informa i fotos: Sabín | Cartell: José Alonso

logo pdf Bases festival XS Xpress

sede electronica 1

447-participantes-expres-2018-1

17 Setembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres