Per primera vegada, un taller de jardineria, titulat, gratuït i dirigit a tots els joves de Puçol

Si tens entre 16 i 21 anys, no has acabat els estudis d'Educació Secundària Obligatòria i busques treball, ací tens una oportunitat única: formació gratuïta, amb titulació professional N1, pràctiques en empreses i, alhora que et formes com a jardiner, també reps la formació bàsica per a completar l'ESO. T'interessa? Tens fins al dia 30 de setembre per a passar per l'Espai Social Martínez Coll a informar-te i inscriure't… i si tens dubtes, telefona al 961 421 258.

Fins a l'any passat, els programes formatius de jardineria es dirigien a un públic molt específic, joves amb necessitats especials. Des d'este mes de setembre, l'aposta per construir entre tots un món millor —amb especial atenció a la naturalesa que ens envolta— s'amplia a tots els joves.

«La Conselleria d'Educació subvenciona un programa formatiu per a aconseguir dos objectius: d'una banda, finalitzar l'Educació Secundària Obligatòria; i per un altre, aprendre un ofici, en este cas vinculat al món de la jardineria», apunta el regidor José M. Esteve.

Una eixida professional que actualment té demanda i més si tenim en compte que els joves entre 16 i 21 anys que participen en este curs realitzaran pràctiques en empreses de la província i en espais municipals, amb el parc Ribelles o La Costera.

Elisabeth Peiró, coordinadora de Benestar Social, destaca que «és un programa nou, que realitzem a Puçol per primera vegada i que va dirigit a qualsevol jove que no haja finalitzat l'ensenyament obligatori; a més, tots els que finalitzen la formació obtindran el certificat de professionalitat N1, la qual cosa facilita la seua integració laboral en el sector».

I el millor de tot és que la formació, les pràctiques i la titulació són gratuïtes. Només has de demostrar el teu afany per ajudar a mantindre un entorn natural en millors condicions. T'apuntes?

Informa i fotos: Sabín

425-programa-jardineria-1

 

16 Setembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres