La segona concentració solidaria de talladors de pernil recapta vora 6.600 euros per a la lluita contra el cáncer

El diumenge dia 1 de setembre de 2019 tingué lloc la 2ª Concentració Solidària de Talladors de Pernil en el Passeig de la Constitució de Puçol, organitzada pel tallador puçolenc J. Romualdo Antoni amb la col·laboració de l’Associació Contra el Càncer de Puçol.

Des de l’Associació Contra el Càncer de Puçol la paraula que resumeix este important esdeveniment solidari és gràcies!

Gràcies a tots els establiments, comerços, empreses, i grups polítics per l’aportació dels pernils, així com als negocis que s’anunciaren en el cartell publicitari de l’acte. Gràcies al cantant local, José Antonio Esteve per amenitzar el matí amb les seues meravelloses cançons.

Gràcies a l’ACEP, Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol, pel seu Outlet Solidari. A l’Ajuntament de Puçol per facilitar-nos la logística i infraestructura de tot el muntatge.

Però volem donar les gràcies especialment, a les talladores i els talladors que conformen el col·lectiu de Cortadores Solidarios, i que estigueren coordinats magistralment pel tallador de Puçol i ànima de l’event, J. Romualdo Antoni.

I com no, gràcies a totes les puçolenques i puçolencs que eixi dia col·laboraren comprant tots els plats de pernil que la nostra associació posà al seu abast. Sense vosaltres no hagés sigut possible!

L’Associació Contra el Càncer de Puçol, a diferència de l’any passat, convidà a dinar a tot el col·lectiu de Cortadores Solidarios que participaren en este acte solidari, el qual ens ha permés recaptar enguany la quantitat de 6.595 euros.

L’any passat, l’associació que organitzà l’event ens entregà a l’Associació Contra el Càncer de Puçol l’import de 5.300 €.

Moltíssimes gràcies Puçol per la vostra solidaritat i fins l’any que ve!

Informa: Associació Contra el Càncer de Puçol | Fotos: Sabín

444-cortadores-solidarios-5

16 Setembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres