Article de  Purp  del mes d'agost: «El sectarisme de Compromís nega la seguretat pública a les urbanitzacions»

Este és l'article d'agost de Purp, titulat El sectarisme de Compromís nega la seguretat pública a les urbanitzacions.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Diem sectarisme perquè no imaginem tanta ignorància en el exalcalde i portaveu de Compromís, Enric Esteve.

Afirmar en el ple del 29 de juliol de 2019 que no correspon a l'Ajuntament prestar seguretat pública a les urbanitzacions, només es pot fer des del sectarisme i el desconeixement.
Sr. Esteve, les Forces i Cossos de Seguretat (que inclouen a la Policia Local) tenen la missió constitucional de protegir els drets fonamentals de tots els ciutadans i garantir la seua seguretat.

«La seguretat no és sol un valor jurídic, normatiu o polític; és igualment un valor social. És un dels pilars primordials de la societat, es troba en la base de la llibertat i la igualtat i contribueix al desenvolupament ple dels individus» (Llei 5/2014, de 4 d'abril).

El fracàs d'este dret constitucional obliga, als veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions, a contractar i pagar una seguretat addicional, més enllà de la que proveeix la seguretat pública, per a contribuir a la minoració de possibles riscos.
La seguretat privada amb la qual sempre han comptat les urbanitzacions no substituix a la seguretat pública, la reforça i col·labora per a millorar els seus objectius.

Sr. Esteve, la seua intervenció en el ple plena de justificació l'existència del Partit de les Urbanitzacions, perquè en paraules seues: «està claríssim que si el regidor de les urbanitzacions no formara part de l'equip de Govern, no s'haguera reforçat» la presència de Policia Local durant este estiu.

Així és, les urbanitzacions necessiten d'unpartit que treballe i lluite pels seus interessos. Compromís no ho ha fet i d'ací els escassos 44 vots que van obtindre dels seus veïns en les passades eleccions municipals.

Una opinió de Purp (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

 

27 Agost 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres