Article de Vox del mes d'agost: «L'extrema progressista»

Este és l'article d'agost de Vox, titulat L'extrema progressista. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

En estos últims temps, certs polítics s'identifiquen amb les paraules «progressistes» o «feministes», i segons Viquipèdia, el progressisme és una tendència política, que no una ideologia, on es defensen idees considerades «avançades», sobretot aquelles orientades cap al desenvolupament, manipulat i intencionat, d'un estat del benestar, la defensa de drets civils, reformes en el social (enfrontament dels gèneres), en l'educació dels xiquets a les escoles, i certa redistribució de la riquesa (comunisme, socialisme).

Fins i tot abanderen un fals feminisme oportunista basant-se en la desgràcia de la violència cap a les dones, mentre oculten la que existeix al voltant defamília cap als xiquets, majors o cap als homes.
Sota este progressisme, existeix i es pot veure en l'actualitat, una forma d'adoctrinament camuflat, ja siga en forma d'imposició a les escoles o en l'administració de la llengua catalanitzadadel valencià, així com la perspectiva de gènere a les aules, però abans de res, pretenen aprofundir en la llibertat de l'individu, dels nostres fills, i imposar-nos el seu criteri sense la nostra autorització.
El progressisme l'abanderen els partits d'esquerra, encara que més bé són ja d'extrema esquerra, ja que han perdut la capacitat de continuar venent que defensen a l'obrer i treballador i, han canviat el seu discurs cap a la falsa promesa del «progressisme» atacant als partits constitucionalistes com Vox, que l'única cosa que fa és defensar la Constitució i la unitat territorial d'Espanya.
Davant la qual cosa, han vist que se'ls acaben els arguments i el fet de viurede la clàssica ganga política, i el pròxim objectiu és enfrontar a hòmens contra dones en una maquinària orquestrada sota la indústria de la perspectiva de gènere. I d'haver-hi altres eleccions en breu, segurament algun d'estos partits d'extrema esquerra patisca un daltabaix monumental.

Voxestarà vigilant perquè al poble de Puçol no es coarten les llibertats d'elecció d'educació ni imposició de catalanismes, ni ideologies de gènere, i posa a la disposició de tots els pares el denominat Pin Parental (buscar per Internet) perquè els pares puguen triar i estar informats de qualsevol matèria externa a l'educació que vulguen imposar-li als seus fills.

Voxserà el partit que més condemnarà les imposicions progressistes, així com la violència cap a les dones, prova d'això és que és el que està sol·licitant en el Congrés la presó permanent contra els delinqüents contra el sexe femení, que no gènere.

Una opinió de Vox

27 Agost 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres