Finalitzen els campus d'estiu en el poliesportiu

Enguany els xiquets de Puçol i voltants han gaudit, com cada any, dels campus d'estiu realitzats pels diversos clubs del poliesportiu. En cada campus han pogut practicar diversos esports, tallers i activitats. A més tots han tingut alguna cosa en comú, a part de la felicitat dels xicotets, el refrescant bany en la piscina cada dia per a combatre la calor que ha caracteritzat a este mes de juliol.

Els campus que s'han realitzat durant el mes de juliol en el poliesportiu municipal de Puçol han arribat a la seua fi. Ha sigut un gran any quant a nombre de xiquets, entre els cinc campus actius s'han apuntat al voltant de 350 xiquets que han pogut gaudir de multitud d'esports i activitats. Cada any va creixent el nombre d'alumnes nous en tots els campus i això es deu a la gran tasca que s'està fent des dels clubs municipals que conviuen en el poliesportiu.

En la seua última setmana, el campus de gimnàstica rítmica ha estat preparant a fons l'exhibició amb la qual donaran tancament a la seua aventura d'este estiu, les xiquetes estan molt emocionades i amb moltes ganes d'ensenyar als seus familiars i a tot el públic les seues habilitats en la gala final. Les 5 monitores que han portat enguany el campus han comptat amb 30 alumnes que han gaudit com sempre.

L'anglés també ha estat present en el Tennis and Padle Camp, on els xiquets han pogut aprendre anglés gaudint alhora dels esports de raqueta més famosos. A més de practicar esport, els xiquets han tingut l'oportunitat d'avançar els deures estiuencs. Enguany han comptat amb 80 alumnes als quals han portat amb molt d'afecte 10 monitors.

Encara que puga semblar un impediment, els més xicotets han pogut gaudir del campus de bàsquet que realitza el club de bàsquet de Puçol. Malgrat que encara no han arribat a la seua altura màxima, ja es va veient que estos xiquets arribaran molt alt. Enguany han comptat amb 30 alumnes portats per 2 monitors.

Els més futbolers també han tingut el seu buit en el poliesportiu al campus del Futbol Sala Puçol, encara que a més de futbol sala s'han pogut practicar més esports. Enguany com a novetat han tingut diferents tallers al llarg de la setmana. Amb novetats i amb futbol sala s'ha aconseguit omplir el contingent de places de 100 xiquets i xiquetes que han sigut portats per 16 monitors.

Per a finalitzar amb les escoles municipals, el campus del Club d'Handbol de Puçol ha comptat amb un gran creixement en el nombre d'alumnes amb un total de 88, que han pogut gaudir d'un campus exclusiu d'handbol amb el qual han pogut descobrir a fons este esport i millorar amb l'experiència dels 8 monitors que han acompanyat a tots els xiquets.

Finalment, el Club de Tennis de Puçol també ha gaudit d'entrenaments per a preparar als seus xicotets competidors per a una temporada plena de tornejos i partits.

Informa: Javier Gimeno |Fotos: Sergio Maestro

 

379-campus-verano-3

08 Agost 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres